Navigatie

 

Ho'oponopono

 

 

 

Ho'oponopono, is een oude Hawaiaanse sjamanistische manier, om jezelf te vergeven en te helen, en om zo tot meer zelfliefde en eigenwaarde te komen. 

Het spijt me (I am sorry)

Vergeef me alsjeblieft (Please forgive me)

Ik hou van je (I love you)


Bedankt (Thank you)

Zeg deze zinnetjes altijd en vooral als er zich problemen voordoen. Je zult zien dat op het moment dat je zegt ik hou van je, tegen jezelf of het universum, dat angst en ergernis verdwijnen. Pure liefde en harmonie komen er voor in de plaats.

Als je Ho'oponopono beoefent voel je je meteen beter. Het is alsof je een andere wereld binnengaat.
De vier zinnetjes zijn sleutels die ervoor zorgen dat de energie van het universum kan binnenstromen in het bewustzijn. Vervolgens ruimt die energie allerlei oude programma's die zich in het onderbewuste bevinden op. Dat zijn programma's die te maken hebben met bijvoorbeeld; angst, zelfbeklag, pijn, teleurstelling, opgelegde normen, enzovoort.

Het gaat dus niet om affirmaties, maar om sleutels die de energie van het onderbewuste vrijmaken en je helpen om schoon te worden van oude programma's.
 

Workshop Ho' oponopono

Ho' oponopono

 

© 2015 - 2018 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel