Navigatie

Haarkleuring De Natuurkapper

Haarkleuring De Natuurkapper bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals essentiële oliën, haver, zouten en klei. Deze grondstoffen vormen de basis van de producten en zijn dus niet enkel een klein additief. Daardoor hebben ze een krachtige werking die haar en hoofdhuid terug naar een natuurlijk evenwicht brengt. De eenvoud en puurheid van deze productlijn helpt u uw eigen natuurlijke schoonheid terug te vinden. 
 
De haar kleuringen van “De Natuurkapper” bestaan uitsluitend uit gedroogde gemalen planten zoals henna, senna, kamille, rabarber en indigo. 
 
Ze worden aangemaakt met heet water. 
 
Echt puur natuur!
Ze werken toon op toon, wat wil zeggen dat ze het haar niet echt lichter of donkerder maken maar wel de gloed veranderen of verdiepen. 
 
De natuurlijke haarkleur wordt niet helemaal verstopt, ze krijgt enkel een laagje waardoor er een heel natuurlijk effect ontstaat en waardoor de uitgroei bijna niet opvalt.
 
 
 
Wat met grijs haar! 
 
Hier is het effect anders dan met een chemische kleur. De natuurlijke kleuringen van "De Natuurkapper " geven een zachter resultaat met meer kleurschakering. 
 
Zelfs volledig grijs haar kunnen wij 100% natuurlijk kleuren. 
 
De mogelijkheden worden beperkter maar bijvoorbeeld naturel blond of kastanjebruin zijn perfect realiseerbaar. 
 

Haarkleuring De Natuurkapper

 

© 2015 - 2018 De Levensboom - Olen / Consulting - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel