Navigatie

Ervaringen met Agua Sacral

Bestel hier Agua Sacral

 

Wat een fantastisch product Agua Sacral! Ik heb na een kleine sprenkeling een enorme helderheid en frisheid ervaren. En als ik er alleen al aan ruik dan voel ik de blokkades op mijn zonnevlecht als bellen naar beneden afgevoerd worden. Wat een krachtig product!

 

Agua Sacral is een magisch product voor het reinigen van ruimtes, huizen (gewoon in een sopje) en jezelf. In het begin als je het net gebruikt is het intens van geur. Maar als je even wacht dan komt er een onbeschrijfbare lekker geur die lang blijft hangen. Het effect voor het reinigen is ook sterk, maar toch zacht. Veel van mijn klanten gebruiken het overal voor en zijn meer dan tevreden met de werking, een aanrader!
 

Florida Water lijkt op Agua Sacral maar ik vind Agua Sacral veel krachtiger. Nooit eerder kreeg ik zoveel complimenten over hoe lekker ik ruik! Een bijkomend effect is dat het je aura versterkt. Ook ontdekte ik dat als ik mijn stenen en kristallen er mee insmeer, dat ze acuut opknappen / geactiveerd worden. Ook zag ik felle prisma's en portalen die spontaan tevoorschijn kwamen, erg bijzonder. Al met al heeft Agua Sacral een zeer harmoniserend effect.

 ​​

Agua Sacral beschermt het auraveld voor lagere energieën. Dit kan heel gemakkelijk door Agua Sacral in een spray flesje te doen en het water rond het auraveld te sprayen, of door het water in je handen te gieten en met je handen de auraveld af te strijken. Wanneer ik inwijdingen geef maak ik de ruimte en de mensen schoon en laat ik de ruimte op door de energie te verhogen met Agua Sacral. Tenslotte geeft Agua Sacral bij mijn cursisten een direct gevoel van veiligheid als ik moeilijke stukken aansnijdt waar angst op zit.
 ​​

Voor mij is Agua Sacral heel krachtig, krachtiger dan Florida Water. Ik vind het heel sterk om te aarden. Het lijkt me net alsof je direct weer op de aarde staat. Mijn cursisten vinden de Agua Sacral heel sterk werken wanneer ze alleen nog maar aan het water ruiken. Sommige doen het in water en laten het verdampen om ruimtes te zuiveren. Samengevat is Agua Sacral voor mij krachtig, aardend en beschermend.
 

De ervaringen van mijn klanten in de winkel met Agua Sacral zijn zeer positief. Het geeft rust en verbinding. Zowel vanuit het niveau van gronden als kosmisch. Daarnaast brengt Agua Sacral evenwicht.
Geerthe Geerlings: eigenaar Koko-Pelli Dieren​

​Aqua Sacral is voor mij een ware ontdekking  en zorgt ervoor dat onbewuste weerstanden tijdens mijn energetische massage worden opgelost! Er komt ruimte in de aura en verhoogt de vibraties in de chakra’s aanzienlijk. Ook in stress situaties zorgt Aqua Sacral voor rust, een heldere kijk en een snelle transformatie van dingen.

 

© 2015 - 2018 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel