Navigatie

 

Munay Ki Inwijdingen

 

Uit ondervinding hoe mooi en krachtig dit is, doe ik de inwijdingsrituelen niet in groep, maar individueel.

Indien je dit  graag samen met je man/vrouw of beste vriend/vriendin of zoon /dochter doet is dit geen probleem.

 

The Munay- Ki  zijn de inwijdingsrituelen van de medicijnmannen in Amerika.

Het hele proces omvat 9 stappen om de wonden te helen uit ons verleden. Onze kindertijd en die van onze voorouders.

De genetische en karmische erfenis waarmee we in dit leven geboren zijn.

De Munay Ki is een opeenvolging van negen transmissies.

Je ontvangt ze als zaadjes. Het zijn zaadjes die binnendringen in de bodem van je lichtgevend- en energieveld.

Iemand geeft ze aan jou. En zo zal jij ze ook aan anderen kunnen geven.

Doch enkel in de vorm van zaadjes. Zaadjes die elk van ons moet laten groeien tot grote korenaren, tot vruchtdragende bomen.

Elk van ons moet deze zaadjes doen groeien.

........

De Rites

Eerste ritueel: Het eerste deel is het ritueel van de healer. Het is het startschot voor het helingsproces, op energetisch niveau. Niet op psychologisch niveau. Niet op fysiologisch niveau, noch op fysisch niveau. Op zuiver energetisch niveau. Een niveau dat verborgen is.

 

Tweede ritueel: het tweede ritueel heeft te maken met "krachtgordels". Het geeft je een essentiële bescherming op het niveau van het lichtgevend energieveld. Het duurt twee à drie weken eer de bescherming werkt. de "krachtgordels" geven ons een lichtgevende bescherming. Deze stelt ons in staat om op een veilige en aangename manier in het leven te staan. Het tweede ritueel brengt beschermingen aan op het niveau van je lichtgevend energie veld.

 

Derde ritueel: dit is het ritueel van de harmonie. je ontvangt eerst de vier organiserende scheppingsprincipes in je vier onderste chakra's. Daarna ontvang je drie aartsengelen in je bovenste drie chakra's. Het zijn lichtwezens die ons beschermen, hoeders. Deze zaadjes verbranden en metaboliseren de zware energieën, de resten van vorige levens, en de resten van trauma's die zich in de wanden van je chakra's hebben genesteld.

 

Vierde ritueel: het vierde ritueel is het ritueel van de zieners. Zij helpen je om het verleden van je af te werpen net zoals een slang haar huid afwerpt.

 

Vijfde ritueel: Dit is het ritueel van de hoeders van de dag. Dit ritueel verbindt je met de afstammelingen van lichtwezens uit het verleden. Zij beschermen Moeder Aarde. Zij vereren het vrouwelijke.

 

Zesde ritueel: het zesde ritueel is het ritueel van de hoeders van de wijsheid. Het verbindt je met en heelt het mannelijke aspect van jezelf. Het herstelt je verbinding met de hemelen en met de Vader.

 

Zevende ritueel: het zevende ritueel is het ritueel van de hoeders van de aarde. Dit ritueel verbindt je met de aartsengelen. Zij zijn de hoeders van ons zonnestelsel. Ze staan bekend om hun menselijke vorm. Ze zijn echter even groot als bomen.

 

Achtste ritueel: dit is het ritueel van de toekomst. Wanneer je dit ritueel hebt ontvangen, zal je fysieke lichaam, je DNA, evolueren naar het lichaam van een lichtwezen. Het verouderingproces vertraagt. Eens je dit ritueel hebt ontvangen, kan je zorg dragen voor de toekomst en voor alle volgende generaties. Je zal zorg dragen voor de kinderen van je kleinkinderen. Eens je dit ritueel hebt ontvangen, zal je het Christus- en Boeddhabewustzijn in jou wekken.

 

Negende ritueel: dit is het ritueel van de geesten. Dit ritueel maakt de Goddelijke natuur in je wakker. Zodra je dit ritueel hebt ontvangen, draag je zorg voor alle leven, van het kleinste zandkorreltje tot het grootste melkwegstelsel in de kosmos. Op het eind van dit ritueel ontvang je een Pi -steen als geschenk. Deze steen vertegenwoordigt je kracht en kunnen om een kanaal te worden tussen de zichtbare en de onzichtbare wereld. Je Pi- steen is zowel de vertegenwoordiger van, als de sleutel tot, de hyperdimensionale matrix van het universum.

 

 De inwijding bestaat uit drie delen:

_  je ontvangt de eerste 4 rites  CD en cursusmap

_ je ontvangt  rite 5,6 en 7

_ je ontvangt rite 8 en 9 + je pi steen

 

Ieder deel kost 60 euro

Afspraak maken kan telefonisch op 0495/16.30.32 of per mail info@delevensboom-olen.be

 

Munay Ki Inwijdingen

 

© 2015 - 2018 De Levensboom - Olen / Consulting - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel