Aura zien

Iedereen kent wel het zicht dat je hebt op een heel warme dag op een wegdek, dan zie je soms een soort trilling dat op water lijkt op de grond. Of de krachtkrans die je rond de maan ziet, deze aura's zijn de bekendste.

Ook op schilderijen van heiligen zie je een aura afgebeeld,dit meestal in de vorm van een aureool.

De aura is te vergelijken met energievormen. Deze energievormen bestaan uit verschillende lagen en hebben verschillende kleuren.

leder deel van het lichaam heeft een eigen kleur en zijn een beetje de spiegel van hoe een persoon is en welke klachten ze hebben (lichamelijk).

Als je bij een mens de aura ziet, is deze een beetje te vergelijken met een grote cocon waarin duizenden draadjes vanuit het lichaam met elkaar verbonden zijn.

   Een aura kan uitreiken tot meer dan een armlengte van het lichaam.

De kleuren van een aura hangen veel af van de stemming van de persoon.

Vb. Iemand die erg depressief is zal eerder heel donkere aurakleuren hebben dan iemand die vrolijk is, daar zijn ze meestal helder en fris.

Ook gezondheidsgericht zie je veel in een aura. Hoe doffer de kleuren, hoe zwakker de kracht van waaruit de aura komt.

Vb. Een dof gele kleur aan de maagstreek, wijst op een slecht werkende maag en zeer trage vertering. De dofgele kleur hangt meestal samen met spijsverteringsproblemen.

Niet enkel mensen maar ook dieren, planten, voorwerpen hebben een aura.

Bij dieren komt de aura grotendeels overeen als bij de mens, het is dus ook een spiegel van het eigenlijke lichaam.

Bij bloemen en planten zie je als deze in bloei een heel sterke en krachtige aura, meestal zie je hier een mooie roze auragloed.

De aura van bloemen die in een vaas staan hebben een tijdje een mooie kleur, maar deze verdwijnt stilaan en wordt doffer. Als de bloem verwelkt is, is ook de aurakleur amper zichtbaar.

Kristallen en edelstenen hebben een eigen aurakracht die ook veel gebruikt worden in therapieën . Ze worden gedragen als talisman of gewoon als sierraad.

Je ziet en voelt ook de kracht ervan. Iedereen kent wel de schittering van een diamant.

 
  

Ook auto's, fietsen, snorfietsen, huizen, tafels, stoelen, kleine beeldjes en andere kleine spullen in huis hebben een aura. Deze aura is meestal afkomstig van de personen die in het huis leven of met die auto rijden enz...

Men laat als het ware een deel van de eigen aura achter op dat voorwerp en maakt zo een eigen stempel aan.

Vb. met een nieuw huis of nieuw flat.

Als men naar huizen gaat kijken pik je niet enkel visueel maar ook gevoelsmatige indrukken op. Een helder huis kan mooi lijken maar soms ook heel drukkend aanvoelen.

Waarom ? Ook hier speelt de regel van de stempels van de bewoners.

Als je een huis naar je smaak gevonden hebt, is het ook zeer raadzaam om alles heel goed af te wassen , nieuw te schilderen en te behangen.

Op die manier verwijder je de aura van de vorige bewoners.

Je zult jezelf pas echt thuis voelen als al je eigen spullen gezellig op zijn plaats staan. Zolang dit niet is kun je een beetje een ongemakkelijke gevoel van leegte ervaren.

Een aura kan ook botsen, je kunt soms echt de indruk hebben dat iemand je afstoot, je lijkt van die persoon of voorwerp afgekaatst te worden. leder mens heeft een eigen energie.

Als een persoon boos is laad die als het ware een aura op en straalt dit uit.

Als een persoon vriendelijk is en erg zachtaardig dan voel je ook de warmte van die persoon via de aura.

Mensen die erg gevoelig zijn pikken dit ook extra hard op. Ze ervaren bij mensen die meer aan negativiteit in de aura hebben vb. door boosheid of door ziekte, een heel zwaar uitputtend , leeggezogen gevoel. Alles en iedereen heeft dus een eigen aura en we begeven er ons dagdagelijks in, de meeste onder ons voelen dit , andere kunnen deze zien.

Aura zien, lees verder hieronder.

Klik op onderstaande pagina's voor meer info.                                                                

                   

                             AURA VOELEN:                                                                              AURALAGEN:                                                                     AURAKLEUREN:

                                 

                                     CHAKRA'S:                                                             CURSUS AURA EN CHAKRAHEALING:                                     SESSIE AURA EN CHAKRAHEALING:                                                                                                              

 

                         

                  

                                                       

De aura zien:

Zien op lichte achtergrond

Stap 1 : neem een wit blad papier hou je hand ervoor vingers gespreid. Stap 2 : kijk voorbij je hand, dus dat je hand zelf wat wazig wordt.

Stap 3 : kijk naar je hand.

Sommige gaan er een soort mist rondzien, andere gaan er een soort van trilling rondzien ( zoals op een heel warme dag je op een weg net water lijkt te zien) andere gaan een soort van gele kleur zien.

Dit is dus de aura van je hand.

 

Zien op donkere achtergrond

Stap 1 : hou je handen tegen een donkere achtergrond bv . een donkerblauw of zwart papier of een donkerkleurige doek( liefst zonder tekening).

Stap 2 : laat je vingers en handpalmen elkaar raken.

Stap 3 : beweeg je handen heel snel van elkaar af naar elkaar toe. Stap 4 : hou nadat je dat gedaan heb de handen 15cm van elkaar.

Dan zie je banen lopen van grijzige kleur van de vinger van de ene hand naar de vingers van de andere hand, ze lijken verbonden.

 

De lijnen kunnen gewoon recht zijn of diagonaal en sommige kunnen hier al een kleur zien. Als je geen echte lijnen ziet zie je er een soort van trilling mist.

Je kan ook vb. een persoon op een stoel neerzetten voor een witte achtergrond. Of gewoon naar iemand kijken die in de zetel tv. zit te kijken.

Kijk voorbij die persoon voor een paar minuten.

Kijk dan naar de persoon zelf, je ziet dan een soort van witte omlijning verschijnen ongeveer 2 à 3 cm dik.

Die omtrek is de aura die het dichtste bij de persoon ligt.

Door regelmatig te oefenen ga je meer en meer kleuren beginnen onderscheiden. Zie je op het eerste moment niets , dan kun je ook je ogen eens half toe houden, dit helpt soms heel goed.

Je hoeft ook niet altijd te oefenen op een persoon , je kunt ook oefenen op planten, gewone dagdagelijkse voorwerpen of op je huisdier als deze rustig slaapt. Je kunt dan zowel oefenen op voelen van aura als het zien ervan.

 

                         

                  

© 2015 - 2023 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel