Wit in de aura

Staat voor : Onbegrensde mogelijkheden, onuitputtelijke  energie en integratie van de levenskracht ; de kleur van de vrij zwevende geest.

Positieve kwaliteiten : Als het wit op zijn helderst is hoort deze aura, bij de uitvinder, de creatieve geest. We komen haar niet vaak tegen. Ze neemt zuiver licht op uit de kosmos en straalt op haar beurt het innerlijke licht van alle andere kleuren uit. Daardoor is ze een en al schittering. Wit is een voorname kleur die duidt op hoger niveau van ontwikkeling, zuiverheid en het streven naar wat van waarde is.

Negatieve aspecten : Een vaal wit kan duiden op iemand die erg zweverig is, terwijl een smoezelig wit wijst op gevoelens van vervreemding tegenover anderen.

Lichamelijke verbanden : De stralende, heldere aura hoort bij iemand wiens geest, lichaam en ziel goed geïntrigeerd zijn, die een gevoel van heelheid heeft, goed gezond is en strijdende groepen nader tot elkaar kan brengen. Wit bestuurt het lichaam, geest en ziel en de onderlinge band tussen hen. Wit is een natuurlijke pijnstiller.

Chakra : Kruin

Kristallen / edelstenen : Diamant, maansteen, helder kristalkwarts, zirkoon.

Tegenkleur : Wit heeft geen tegenkleur nodig, omdat het de zuivere levenskracht vertegenwoordigt. Als energieën te intens worden, demp ze dan met donkerpaarse tinten.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel