Rood in de aura

Staat voor : Actie, verandering en passie, de kleur van de gedreven actievoerder.

Positieve eigenschappen : Als zuiver helderrood of warm robijnrood duidt op intensiteit, op het verlangen positieve verandering in gang te zetten en op hartstochtelijke liefde.

Negatieve aspecten : Als het rood vaal of schril is, kan het duiden op onderdrukte woede, wrok en neiging tot overheersing en wraak. Dof donkerrood kan duiden op lichtgeraaktheid en impulsiviteit.

Lichamelijke verbanden : als kleur van de levenskracht kan een helderrode aura duiden op gezondheid en kracht, een goede bloedsomloop, een gezonde groei van de cellen en seksuele potentie. Ze verwijst vaak in het bijzonder naar het skelet, de voeten, handen, baarmoeder, penis en vagina. Een donkerrode aura duidt soms op algemene infecties, problemen met bloed( bloedarmoede kan een dof rood zijn) ; terwijl een schelle kleur rood kan wijzen op koorts of sterk verhoogde bloeddruk. Problemen met de potentie zijn kenbaar als vaal, vlekkerig rood.

Chakra : Wortel of stuit.

Kristallen/edelstenen : roodgeaderde jaspis, tijgeroog, obsidiaan of iedere diep roodbruine tot zwarte kiezelsteen.

Tegenkleur : voor een teveel aan rood in de aura: blauw.

 

© 2015 - 2023 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel