Oranje in de aura

Staat voor : Vertrouwen, onafhankelijkheid en een sterke identiteit ; de kleur van de heelmaker.

Positieve eigenschappen : Een warm, helder oranje duidt op het vermogen verschillende aspecten van het leven te integreren en te assimileren wat van waarde is. Ook is het een teken van creativiteit, artistieke vaardigheid en een ruimhartige, enthousiaste en optimistische aard.

Negatieve aspecten : Een vaal oranje kan duiden op een verminderd of verdwenen gevoel van identiteit of op weinig eigenwaarde, terwijl een schelle tint oranje oppervlakkigheid en excentrieke neigingen kan vertegenwoordigen. Smoezelig oranje met scheuren kan wijzen op een gevoelig ego.

Lichamelijke verbanden : Het is de kleur van de vruchtbaarheid en van stimulatie . het duidt op een regelmatige polsslag, een gezonde stofwisseling en een doeltreffend immuunsysteem. Een vlekkerig oranje kan wijzen op allergieën, infecties in de voortplantingsorganen, menstruatiepijnen en soms problemen met de galblaas. Oranje verwijst vooral naar de eierstokken, de dikke en de dunne darm, de bijnieren, de nieren en het speekselstelsel.

Chakra : Heiligbeen.

Kristallen/ edelstenen : Amber, beryl, kornalijn, koraal, jaspis of dooraderde agaat of topaas.

Tegenkleur: Indigo.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel