Geel in de aura

Staat voor : Logica, de geest en het denken en voor kennis van diverse aard ; de kleur van de communicator.

Positieve eigenschappen : Geel is de kleur van het levendige temperament, waarbij de geest zich verdiept in nieuwe ideeën, plannen uitdenken of kennis verzamelt. Het is in wezen een kleur van vreugde en van duidelijke communicatie.

Heldergeel hoort bij een acteur of entertainer, terwijl fris geelbruin op een wetenschappelijk ingestelde geest duidt.

Negatieve aspecten : Onregelmatige, ruwe strepen geel kunnen wijzen op hyperactiviteit, terwijl onder mosterdgeel jaloezie of wrok kan schuilen.Geel met een metaalglans erover verbergt geheimen of minder eerlijke bedoelingen.

Lichamelijke verbanden : Een zuiver heldergeel duidt op goed geheugen, een uitstekend concentratievermogen, een goed functionerend lymfestelsel en zenuwgestel en een gezonde spijsvertering . een dofgeel kan duiden op spijsverteringsproblemen. Ook op huidkwalen, vooral gerelateerd aan stress en op zenuwuitputting of gespannenheid. Geel beheerst de buikstreek, de lever en de nieren, het zenuwstelsel en de gewrichten, waar reumatiek of artritis kan optreden.

Chakra : Zonnevlecht.

Kristallen/ edelstenen : Calciet, citrien, goudgele amber, jaspis en goud.

Tegenkleur : Violet.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel