Turkoois in de aura

Staat voor: Integratie van hart en geest,gevoelens/ gedachten, voor wijsheid en ervaring; de kleur van de wijze genezer.

Positieve eigenschappen: Wijst op een beeldend kunstenaar, een dichter of vernieuwer, misschien alle 3. Mensen met turkoois in hun aura zijn van nature altruïstisch en beschermen de zwakken.

Negatieve verbanden : Geen.

Lichamelijke associaties: Stimuleert en versterkt het immuunsysteem,remt ontstekingen, kalmeert de zenuwen en bevordert de genezing, verzacht astmatische klachten en ademhalingsmoeilijkheden in het algemeen, geneest huidklachten als eczeem en diverse zwellingen. Turkoois heerst over de keel en het bovenste deel van de rug. Het beïnvloedt de schildklier en wordt gebruikt om het hele lichaam weer in evenwicht te brengen.

Chakra : Keel en hart.

Kristallen/edelstenen : Aquamarijn, malachiet,opaal, turkoois.

Tegenkleur: Geen nodig, omdat het zo'n uitgebalanceerde kleur is. Maakt turkoois je echter te zweverig, dan kan wat helder roze tegenwicht geven.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel