Blauw in de aura

Staat voor :Idealen, voor het in alle opzichten verbreden van je horizonten, voor autoriteit; de kleur van de zoeker naar waarheid.

Positieve eigenschappen: Een warm blauw duidt op een geïntegreerde persoonlijkheid, iemand die de juiste weg in het leven heeft gevonden. Ook iemand die beschikt over een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, natuurlijk leiderschap en een weloverwogen manier van handelen en spreken.

Helder blauw is de kleur van de altruïst die principes boven persoonlijk gewin

zal stellen. Helder blauw staat voor objectiviteit, een goed tegengif voor misplaatste hartstocht of irrationele woede.

Lichtblauw is de kleur van de idealist die in een mondiaal perspectief

oplossingen kan bedenken.

Een blauw dat neigt naar indigo duidt op het vermogen telepathisch te communiceren. Blauw (net als paars en groen een helende kleur) associeert men in het bijzonder met genezende energieën die worden doorgegeven middels hogere machten. Het hogere zelf dan wel geleide engelen of gidsen.

Negatieve aspecten : Een dof blauw kan duiden op overdreven conservatisme en een strikt naar de letter opvolgen van de wet.

Een schelle tint blauw kan betekenen dat iemand heel eigenmachtig optreedt.

Lichamelijke verbanden : Een helder of fel blauw is een teken van een stabiele bloeddruk, een hormonaal evenwicht en een regelmatige pols. Het bestrijdt pijn, stuipen en ontstekingen.

Een vaal blauw kan duiden op problemen met keel, schildklier of tanden, of op depressie ; een hyperactieve schildklier is vaak af te zien aan een smoezelig blauw.

Schel metaalachtig blauw kan duiden op een neiging tot migraine en hoofdpijnen. Bij kinderen kan het een eerste signaal zijn dat de melktandjes gaan doorbreken. Blauw heerst over de linkerhersenhelft en het zenuwstelsel.

Chakra : Keel.

Kristalen/edelstenen : Aquamarijn, blauwe bandagaat, lapis lazuli, saffier, turkoois.

Tegenkleur: Oranje

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel