Bruin in de aura

Staat voor : Koestering kunnen geven, voor het aanvaarden van eigen en andermans zwakte en voor stevig gegrond zijn ; de kleur van de bouwer van sterke fundamenten.

Positieve eigenschappen : Bruin is een heel complexe kleur. Haar betekenis verschilt, al naargelang haar tint en intensiteit.

Warm goudbruin kan duiden op iemand die sterk geworteld is in Moeder Aarde, zich enthousiast inzet voor het milieu of dol is op de vrije natuur en platteland . Ook kan het duiden op iemand die op een praktische manier nieuwe fundamenten legt. Een warm bruin is de kleur van de verzorger, de koesteraar. Een donkerder bruin is de kleur van praktische en instinctieve wijsheid.

Negatieve aspecten : Smoezelig bruin kan duiden op een bekrompen geest en soms op te grote toegeeflijkheid.

Een schelle bruine tint kun je aantreffen in de aura van iemand die bezeten is van geld en materiële zaken.

Lichamelijke verbanden : Een warm bruin wijst op een overvloed aan lichamelijke energie en oerkracht.

Een doffe tint kan duiden op een teveel aan werk, stress en misschien op geblokkeerde chakra's. bruin heeft invloed op de voeten, de benen, de handen, het skelet en de dikke darm.

Chakra : Wortel of stuit.

Kristallen/edelstenen : Amber, woestijnroos, jaspis met luipaard- of schubben patroon, rubtiel, tijgeroog .

  Tegenkleur: Bruin heeft geen tegenkleur nodig, omdat het zo aards is, maar als je, je enigszins teneergeslagen voelt kan   wat oranje je opfleuren.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel