Grijs in de aura

Staat voor : Redelijkheid, aanpassingsvermogen en de kunst op te gaan in de achtergrond ; de kleur van de bezitter van vele geheimen.

Positieve eigenschappen : Net als zwart kan iemand grijs creëren als hij niet gezien wil worden.

Een zilverachtige, duifgrijze aura is te zien bij mensen die zich inzetten voor de vrede. Het geeft op zijn minst aan dat iemand in een vijandige situatie neutraal blijft of afhankelijk van de tint misschien wel wilt samenwerken. Als je grijs in een aura ziet, is iemand bereid een compromis te sluiten en een uitweg te zoeken voor problemen.

Negatieve aspecten : Een dofgrijs kan duiden op depressie.

Een heel lichtgrijs is mogelijk het symbool van besluitloosheid en een weigering zich te verzetten tegen stand van zaken, hoe onrechtvaardig deze ook is.

Lichamelijke verbanden : Een helder duifgrijs geeft duidelijk aan dat iemand niet snel gespannen raakt en dus stevig in zijn schoenen staat.

Een heel licht of dof grijs kan duiden op een energietekort, waardoor het immuunsysteem minder goed functioneert dan gewoonlijk. Grijs heerst over het onbewuste, het beendergestel en het etherische lichaam.

Chakra : Wortel.

Kristallen/edelstenen : Rookkwarts, obsidiaan, geaderde agaat.

Tegenkleur: Grijs heeft geen tegenkleur nodig, omdat het volkomen neutraal is, maar als je, je wat verward begint te voelen zal wat zilverkleurig licht de nevel doordringen.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel