Zilver in de aura

Staat voor : Staat voor mysterie en vrouwelijke intuïtieve wijsheid, evenals voor geleidelijke groei of vermeerdering.

Positieve eigenschappen : Zilveren sterren of vonken in de aura duiden op verborgen mogelijkheden, opwindende raadsels en geheimen die als ze worden blootgelegd, vreugde zullen brengen. Zilver in de aura kan duiden op een zwangerschap of een periode waarin conceptie mogelijk is, maar het kan eveneens verwijzen naar de eerste kiemen van fantasie en creativiteit en naar ontwakende of herlevende seksualiteit.

Negatieve aspecten : Metaalachtige flitsen kunnen aangeven dat iemand probeert een illusie of droombeeld te scheppen of hunkert naar opwinding en stimulatie.

Lichamelijke verbanden : Zilver duidt op een gezonde vochthuishouding en het vermogen onzuiverheden en pijn uit het lichaam te weren.

Een doffe gezwollen zilveren aura kan een teken zijn dat iemand te veel vocht vasthoudt of dat hij moeite heeft het verleden los te laten. Zilver heerst over de lichaamscycli, in het bijzonder die van de vrouw.

Chakra : Voorhoofd.

Kristallen/ edelstenen : Hematiet, maansteen, rozenkwarts.

Tegenkleur: Goud, de kleur van het zonlicht.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel