Navigatie

Zielszuivering ( srt) en Access Bars® healing

 

           

 

SRT (Spiritual Response Therapy )

Trommelmans christine is erkend SRT practionar en werkt met de originele pendelkaarten van SRA, volgens Dokter E. Detzler.

Voor afspraak:  Christine 0495/16.30.32 erkend SRT practitioner

Met SRT (Spiritual Response Therapy ) is het mogelijk om blokkades, oude geloftes, programmeringen uit vorige levens, enzovoorts te zuiveren en te verwijderen. Wanneer ons zielenarchief meer positieve energieen bevat, ontstaat er de mogelijkheid om vooruit te komen op alle vlakken in het leven. Natuurlijk zijn er die uitdagingen in het leven die we allemaal hebben, maar daardoor leert en groeit die ziel ook. Maar het kost allemaal veel minder moeite. Alles gaat veel gemakkelijker dan voorheen.   Als een zuivering eenmaal heeft plaatsgevonden met als gevolg dat ons bewustzijn begint te veranderen, zal dat op eenieder een ander effect hebben. Sommige mensen komen in een euforische stemming terecht, anderen worden een beetje moe en weer anderen krijgen fysieke klachten zoals hoofdpijn of buikpijn en weer anderen, ach die voelen helemaal niets! Het maakt niet uit, al deze gebruikelijke reacties dragen bij aan dit krachtige en o zo mooie proces waar we doorheen gaan. Wat de ervaring ook mag zijn, het is de juiste ervaring voor jou. Er is geen vastgestelde norm.

Wees er gewoon zeker van dat op spirituele niveaus er van alles gebeurd en dat je binnenkort de effecten van een zuivering zult waarnemen. Dat allemaal inclusief meer helderheid en focus in het leven, jezelf weer terugvinden, meer energie tot je beschikking hebben, een betere gezondheid, betere relaties, enzovoorts. 

Spiritual Response Therapy (SRT) is een manier van werken waarin je samen met je Hogere Zelf niet alleen toegang verkrijgt tot je zielenarchief, maar ook onderzoek en zuiveringswerk kunt doen op dit zielenarchief. Het is een methodiek om blokkades te identificeren en te verwijderen zodat er een hogere kwaliteit van leven beschikbaar gemaakt wordt. Een andere manier om de items in je zielenarchief te zuiveren is om elke dag de confrontatie aan te gaan met de uitdagingen die het leven op je pad brengt en hieraan te werken. SRT biedt je de mogelijkheid om naar de bron van het probleem te gaan. Met behulp van speciale kaarten en een pendel, vindt de SRT-beoefenaar de patronen van negatieve energieen. Of deze nu voortkomen uit vorige-, huidige- of toekomstige levens maakt daarbij niet uit. Het Hogere Zelf zuivert en verwijdert de energieën uit de Akasha archieven (het zielenarchief), waardoor ongemak kan worden losgelaten en harmonie hersteld kan worden. Het effect van dit werk is ongelooflijk diepgaand. De negatieve energie die je vasthield op een gebeurtenis is nu gezuiverd waardoor er verbazingwekkende veranderingen in je leven kunnen optreden.  

All of life comes to me with ease, joy & Glory !!

Alles in het leven komt me toe met gemak, vreugde & glory !!

Christine Trommelmans is een officieel erkend Acces Consciousness Bars™ Practitioner en facilitator.

De Acces Bars™ healing komt van de Bars Access Consciousness™ , een energetisch lichaamsproces, en vertaald wilt het zeggen: "Toegangsbanen tot bewustzijn"

 

LEVEN IN HET HIER EN NU

 

Leer zelf de Bars geven in een Bars Class in 1 dag:

Wat zijn BARS?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

 

 

 

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS™.
Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

 

Info: info@delevensboom-olen.be

 

Voor afspraak:  Christine 0495/16.30.32 erkend SRT prakticer

Duurtijd +/- 2,30 u

Kostprijs : 125 euro

 

Deze healing wordt sterk aanbevolen.

Zielszuivering ( srt) en Access Bars® healing

 

 

 

© 2015 - 2018 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel