Access Body Process Cursus

De - moleculaire manifestatie en moleculaire De -manifestatie  

DMMD

Moleculaire de - manifestatie ontcreërt wat er niet moet zijn.

De -  moleculaire manifestatie creëert wat er wel moet zijn.

Dit een zachte behandeling waarbij het lichaam op verschillende plaatsen aangeraakt wordt. Als je dit body proces loopt worden de veranderde moleculen gevraagd terug te veranderen zoals ze oorspronkelijk behoren te zijn of zelf weg te gaan wat er  niet hoort te zijn. 

Dit is ook voor iedere lichamelijke aandoening waarbij iets extra’s is aangegroeid, van artritis tot tumoren tot moedervlekken, vetcellen, toxinen, artritis, wratten, kalkafzetting of wanneer er iets noodzakelijks niet zo overvloedig aanwezig is als het zou moeten zijn. Eveneens galstenen, poliepen of staar kunnen ook worden verwijderd door het gebruik van DMMD. Ook gifstoffen zoals zware metalen of drugs kunnen worden verwijderd met DMMD.

Ook kan je het lichaam vragen om moleculen of cellen aan te maken die aan het verdwijnen zijn zoals bv, botweefsel bij botontkalking.

De overvloed aan dingen zoals vitamines, mineralen, hormonen of witte bloedcellen kan allemaal toenemen bij het gebruik van DMMD

 

Als een oneindig wezen, heb je de mogelijkheid om iets te creëren. Je hebt eveneens de mogelijkheid om alles te oncreëren. In feite is er niets onmogelijk voor een oneindig wezen.

Alle mogelijkheden bestaan voor een oneindig wezen op voorwaarde dat je ze wil hebben.

Enkele andere toepassingen van DMMD zijn:

- de smaak van goedkopen wijn veranderen in een smaak die smaakt naar duren wijn

- additieven verwijderen uit leidingwater

- een dag oud brood of donuts veranderen alsof ze vers zijn.

 

Tijdens deze class geef je een sessie en ontvangt je een sessie

Deze class is voor iedereen toegankelijk er is geen voorkennis nodig.

Welke bijdrage kunnen deze body processen voor jou en jouw lichaam zijn?

 

                               

                    

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel