Reactie's na het volgen van de Energetische facelift Class

 

Beste Christine en Luc

Allereerst nog eens bedankt voor de leerrijke dag afgelopen vrijdag!

Voor mij was het echt een puzzelstukje dat nog ontbreekt in mijn aanbod en ik ben heel blij dat ik de cursus gevolgd heb :-)

 

jullie beiden zijn zeer lieve en warme mensen. Jullie manier van werken met je cursisten is fantastisch. Ik voeldecmij direct op mijn gemak. Alles werd zeer goed uitgelegd en ook samen geoefend.
Ik heb echt genoten van de cursus Acces Facelift. We waren met twee cursisten en Luc en Christine.
Die dag hing er een speciale energie. Het was als thuiskomen.
Bedankt voor de fijne en leerrijke dag en ervaring.
Ik kom zeker nog eens terug voor een andere werkshop of cursus. Ook voor een healing of coaching kan je terecht bij hen. Zeker een aanrader om voor de levensboom te kiezen. 🥰🙏

 

*Boeiende opleiding, interessante materie gegeven door 2 bezielde mensen.
Hele aangename sfeer. Ik voelde onmiddellijk dat ik mij op de juiste plaats bevond.  Er komt zeker een vervolg.
Bedankt 🌹

Fijne lesgevers, die hun materie beheersen en op duidelijke, heldere manier kunnen overbrengen. Er is voldoende ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Het leren werken met de energetische facelift is een boeiende ervaring. Je leert de energetische facelift op 2 manieren geven zodat je de ruimte hebt om je eigen manier van werken te ontwikkelen. Wil je graag mensen leren helpen zonder dat er woorden nodig en ben je bereid te luisteren naar wat het lichaam van je cliënt je vraagt, dan is dit een geweldige manier om mee aan de slag te gaan.

 

Wij hebben een super fijn energethise face lift mogen leren en ontvangen van twee gedreven leerkrachten 😊er hing een fantastische energie waar wij heel ontspannen en gelukkig van werden ik kom dan ook weer telkens maal weer thuis in de levensboom in Olen 😘 nogmaals bedankt Christin en Luc voor deze fijne ervaring 😘😘😘

 

Wat een energie, zo mooi. Na het volgen van de Access Bars was ik al in de wolken, maar nu jeetje wat is dit voor een mooie zachte energie.

* Dank u Luc en Christine voor het warme onthaal. Jullie stralen.

* Een foto voor en na de Energetische facelift class, wat een verschil.

* Toen ik thuis kwam na de energetische facelift class, keken ze me thuis aan en bleven me aankijken: wat ben jij veranderd!!!

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel