Access Body Process Cursus

BMM uitroeiing, eliminatie en uiteenvallen van de biomimetische en biomimetrische nabootsing van andermans pijnen, paden en realiteiten.

Voor familie patronen en overgenomen gewoontes, gedrag en ziektes

Doorknippen van de energetische lijnen met je familie

Wat is BMM: Verandert waar we ons leven en lichaam creëren door de imitatie van anderen in plaats van uit eigen keuze.

heb jij soms/dikwijls het gevoel dat je anders bent dan de anderen?

Kan jij je moeilijk aanpassen aan anderen?

Het moeilijk hebben om ergens bij te horen (in een groep)?

BMM: 'Uitroeiing, eliminatie en uiteenvallen van de biomimetrische en biometrische nabootsing van andermans pijnen, paden en realiteiten'.

Biomimetisch is wat je in het lichaam vastzet in een poging om anderen na te doen of te begrijpen. Het is een natuurlijke vaardigheid van het lichaam om zich aan te passen aan de rest van de wereld. Je bootst andermans paden en gezichtspunten na als je anderen moet begrijpen vanuit een intellectuele of energetische zienswijze. Dat vereist dat je die overeenkomsten in jouw lichaam vastzet om vanuit jouw zienswijze helderheid te krijgen over hun zienswijze. Het lijkt op hoe je in een relatie als twee personen bij elkaar probeert te passen.

Biomimetisch is wat vastgezet is in je lichaam en Biomimetrisch is hoe je jezelf probeert te vinden in relatie tot het passen bij anderen.

Hoe vaak heb je niet je ouders proberen te begrijpen, je collega’s, je partner(s), je kinderen, enz.... Zo hebben wij hun standpunten gekopieerd, om hen zo een goed mogelijk gevoel te geven over zichzelf. De enige die veranderd is ben jij, jij bent jezelf niet meer. Het lichaamsproces BMM kan je assisteren om opnieuw te kunnen functioneren als jezelf. Door dit lichaamsproces laat je de energie stromen en ontdoe je je van al deze overtuigingen, levensloop, oordelen, pijn en werkelijkheden. BMM kan je gebruiken met betrekking tot je leerkrachten, ouders, partner, vrienden, collega's,... . Zie jij ook dat er bepaalde patronen zijn die steeds terug komen bv. bij jou moeder, grootmoeder, overgrootmoeder, vader, grootvader, overgrootvader, kinderen, ...

 

Hoeveel heb jij je aangepast aan anderen?

Hoeveel heb jij je aangepast aan je partner, je ouders, je familieleden, je leraar,..? 

Hoe dikwijls heb jij gezegd: ik wordt nooit zoals mijn moeder of vader? En toen deed je toch je moeder of vader achterna!!! Wist je dat alles waar je weerstand tegen hebt, kan blijven bestaan? Wat als je niets te maken hebt met je ouders, dat jij niet hen bent en zij niet jij?

Met dit proces kan je dit loslaten uit je lichaam en zo omzetten wat niet van jou is.

 

Hoe zou het zjn om je eigen keuzes te maken?

Hoe zou het zijn om meer jezelf te zijn?

Hoe zou het zijn 

Hoe zou het zijn om jou dromen te leven?

Om te doen wat jij graag doet?

Hoe zou het zijn om jij te zijn?

Hoe zou het zijn om jou rugzak, jou ballast overboord te gooien?

   

Tijdens deze class geef je een sessie en ontvangt je een sessie

Deze class is voor iedereen toegankelijk er is geen voorkennis nodig.

Welke bijdrage kunnen deze body processen voor jou en jouw lichaam zijn?

                              

                             

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel