Reactie na de cursus Intuïtieve Ontwikkeling

 

Reacties van cursisten:

Ik heb de warmte van Luc en Christine al op verschillende manieren mogen ervaren. Dankzij enkele healings en nu ook de cursus intuïtieve ontwikkeling  sta ik heel anders in het leven. Ik heb de kracht in mezelf met hun hulp gevonden, en heb heel veel zin om hier meer over te ontdekken. Luc en Christine vullen elkaar perfect aan en hun aanpak, openheid en groot hart maken het elke keer weer een groot plezier om naar hen toe te gaan. Ik ben geen grote prater, maar de sfeer die zij creëren tijdens de opleidingen maakt dat ik me wel vrij kan voelen en in alle vertrouwen gevoelens en ervaringen kan delen met hen en de andere cursisten.
Aftellen naar de volgende cursussen waar ik me voor heb ingeschreven!

 

Beste Luc en Christine: na het volgen van de cursus aarden, gronden, loslaten en afschermen, had ik honger naar meer. De cursus intuïtieve ontwikkeling heeft dit volledig ingevuld. Mijn leven is veranderd in de positieve zin. Ik ben meer in mijn kracht gekomen en voel me niet meer zo neerslachtig.

Groetjes en veel dank x

 

Hallo Christine en Luc: Bedankt voor de fijne cursus "Ontdek de kracht in jezelf"  Ik heb mijn kracht terug gevonden, en help nu ook andere verder met wat ik bij jullie geleerd heb.

Lieve groeten

 

Hallo Luc en Christine: Het waren fijne weken. Ik ben enorm gegroeid. Ik laat niet meer over mij heen lopen.

Groetjes

 

Dankjewel Luc en Christine
De cursus intuïtieve ontwikkeling 1 en 2 heeft van mij een totaal nieuw mens gemaakt. Een gesloten lotus die elke dag meer en meer uit de modder klimt. Ik heb rust en stilte gevonden, een warme liefde, een ongekende kracht, diep in mij. Ik ben uit mijn cocon gekropen om te leren vliegen, elke dag hoger en verder.
Zielszuivering en healing hebben mij meer inzicht gegeven, mijn energie weer doen stromen. Ik durf weer dromen, heb mijn angst onder controle. Een ongelooflijk mooi geschenk aan mezelf. Onbeschrijflijk dankbaar en gelukkig dat ik bij jullie ben terecht gekomen, Luc en Christine, 2 lieve topmensen die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik hoop op een vervolgcursus!!!
Heel veel liefs

Suzanne

 

De beoordeling spreekt boekdelen, doch zelf ondervinden is nog de beste leerschool deze mensen kunnen je goed begeleiding op je pad van zelfrealisatie en zelf kennis.

 

Liefste Christine en Luc

Ik wil jullie bedanken voor alles dat jullie gedaan hebben. Jullie hebben mij geholpen om mijn pad terug te vinden. Jullie hebben geleerd om terug te lachen. Jullie hebben mij sterker gemaakt , mij steviger in mijn schoenen leren staan.
Ik kan eindelijk terug genieten van mijn leven en dat ik kon ik niet zonder jullie, bedankt!
Ik hoop jullie snel terug te zien!

 

Hoi Luc en Christine
Langs deze weg wil
Ik jullie bedanken ,ook fijn dat ik jullie heb leren kennen. Eerst bij Luc cursus in je krachten te staan waar ik nu veel aan heb ,Christine met de zielszuiveing te laten doen Ben ik nog krachtiger geworden en voel mij super nu. Thankx luc& Christine :)

 

Een super krachtige en prachtige cursus.

Proficiat aan beiden.

xx

Hallo Luc en Christine,

Een wereld is open gegaan voor mij. Ik was mezelf verloren. Ik sta terug in mijn kracht. Dagelijks doe ik een aantal oefeningen die ik op dat moment nodig heb.

Ik zou graag jullie beiden bedanken.

Groetjes xxx

 

Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken. Ik kwam tot bij jullie voor een cursus rond intuïtieve zelfontwikkeling en je eigen kracht ontdekken, zonder verwachtingen, met open geest. Maar jullie hebben me zo diep in mezelf laten kijken, en dat gevoel was zo intens, waardoor ik mezelf nu veel beter en sterker voel. Die inzichten neem ik ook terug mee naar de werkvloer en in mijn privéleven. Mijn dank is ontzettend groot!

Katleen

 

© 2015 - 2023 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel