Naturhelix Chakrakaarsen

De heldere kleuren en de essentiële oliën van de Naturhelix Chakra kaarsen zijn op de 7 belangrijkste chakra’s afgestemd.
De Naturhelix Chakra kaarsen zijn hol en conisch, gemaakt van katoenlinnen en gedrenkt in een samenstelling van was.
Ze worden zorgvuldig met de hand vervaardigd en geïmpregneerd met essentiële oliën. Daardoor zou het bio-energetisch effect versterkt worden. De Chakra kaarsen harmoniseren de energie van de chakra’s en lossen energieblokkades op.

Chakra kaarsen kunnen met hun bio-energetisch effect helpen om het evenwicht van het energiesysteem op een natuurlijke, holistische manier te behouden en te herstellen.
Wordt de energiestroom verstoord kan dit leiden tot disharmonie op mentaal, spiritueel en fysiek vlak. Door de warmte, de geur van essentiële oliën en het vacuüm effect zijn deze kaarsen ideaal om de energie van de chakra's te harmoniseren en energieblokkades op te lossen. 

 

Chakra puntenKleur   Geur    
Kruinchakraviolet lavendel
Derde oogchakraindigo muskaatsalie
Keelchakrablauw eucalyptus
Hartchakragroenden
Zonnevlechtchakrageelkamille
Sacraalchakragroenden
Wortelchakrarood geraniumGaasfilter: aan de onderkant van de Naturhelix kaars bevindt zich een meerlagige gaasfilter. Deze filter zorgt voor een aangenamer contactgevoel tussen huid en kaars. Tegelijkertijd beschermt het volledig de huid van de patiënt tegen het gesmolten materiaal in de kaars.

Beschermschijf: elke verpakking van de Naturhelix Chakra kaarsen bevat een beschermende schijf. Deze moet onder de gemarkeerde lijn op de kaars geplaatst worden ter berscherming  tegen vallende as en overmatige warmte die gegenereerd wordt op de huid van de te behandelen persoon en de behandelaar.

Chakra kaarsen:
* de edelstenen, de kleuren en de essentiële geuren van deze chakra kaarsen harmoniseren met de 7 chakra's op ons lichaam
* diameter: 14 mm / 23 mm (onderaan / bovenaan)
* lengte: ongeveer 26 cm
* brandtijd: ongeveer 14 minuten
* handgemaakt
* uitstekende kwaliteit
* gemaakt van katoen, bijenwas en essentiële olie
* inclusief gaasfilter 
* inclusief beschermschijf


Ingrediënten: katoen, bijenwas, minerale was, natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën

Verpakking:
doos met 7 Chakra kaarsen + beschermschijf

  • Naturhelix Chakrakaarsen set
    Naturhelix Chakrakaarsen set

    De heldere kleuren en de essentiële oliën van de Naturhelix Chakra kaarsen zijn op de 7 belangrijkste chakra’s afgestemd.
    De Naturhelix Chakra kaarsen zijn hol en conisch, gemaakt van katoenlinnen en gedrenkt in een…

    € 26,50
© 2015 - 2022 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel