Bachbloesem remedie op maat gemaakt

 

Bijdrage:

35 euro ( kort gesprek + flesje bachbloesems  +/- 30 min)

10 euro (  Indien er bachbloesems nodig zijn om bepaalde elementen uit een sessie te onder steunen) 

 

Wat zijn bach - bloesemremedies?  

De 38 remedies die zijn gemaakt van wilde bloemen en planten, zijn vernoemd naar degene die ze ontdekt heeft: de Engelsman dr. Edward Bach. Hij was arts, later ook bacterioloog, en had vanaf 1915 een praktijk in Londen. Bach geloofde niet alleen in de doeltreffendheid van de traditionele geneeskunde, maar geloofde ook dat er voor iedere kwaal een natuurlijk geneesmiddel bestond en was daarom ook homeopaat. De bach -remedies maken deel uit van een holistische behandeling, dat wil zeggen dat ze de gehele persoon behandelen en niet slecht de symptomen van de kwaal.

 

Wie zijn erbij gebaat?

De bach - bloesem zijn een zegen voor iedereen. Ze zijn veilig voor baby's, kinderen en zelfs dieren! Iedereen is erbij gebaat.

 

Er zijn zeven emotionele hulpgroepen met remedies.

- Angst

- Onzekerheid

- Onvoldoende interesse voor huidige omstandigheden

-  Eenzaamheid

- Overgevoeligheid voor invloeden en denkbeelden

- Moedeloosheid en wanhoop

- Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.

 

Bachbloesem voor een baby, is dat veilig?

Bachbloesems zijn 100% veilig en 100 % natuurlijk.

Bachbloesems hebben een rustgevende en kalmerende werking. 

Heb je een huilbaby, schrikt je baby van de minste geluiden, moeilijk in en doorslapen, huilen, tandjes die doorkomen, krampjes, overprikkeling, niet zonder de ouders durft of kan slapen, s'nachts wakker worden,... Dan zijn de bachbloesems een welkgekome steun  voor u en je baby, baby's die ontroostbaar lijken, voor het verwerken en verzachten van de bevalling indien deze zwaar was ( geboorte trauma)

 

Bachbloesems voor kinderen

Deze worden op maat gemaakt voor bv.  bedplassen, slaapproblemen, angsten, stress, concentratie problemen, boosheid, autisme, faalangst, studie en examen, bij geboorte van broertje of zusje, verhuizing, scheiding, heimwee, pesten,...

 

Hoe werk ik ?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te weten welke bachbloesem voor jou nodig zijn.

- Via een gesprekje

- De Bach bloesemkaarten: intuitief kies je zelf de kaarten die je het meeste aanspreken. Deze zijn dan de Bachbloesems die je op dat moment nodig hebt, om weer in balans te komen.

- Het uitpendelen van de Bachbloesems: met behulp van de pendel, pendel ik uit welke bachbloesems voor jou op dat moment nodig zijn.

 

                         

                  

 

 

 

 

© 2015 - 2023 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel