Reactie na het volgen van de Soul Body Fusion® workshop

Zeker volgen.

Aangename sfeer

Je kan zoveel bereiken in korte tijd.

Liefs K.

 

Top gegeven.

Super lesgever.

Een echte aanrader.

 

Soul Body Fusion® is geweldig en zou eigenlijk door iedereen gevolgd moeten worden. Ongelofelijk wat je in een tijdspanne van 2 x 10 minuten kan bereiken! Sinds ik de cursus Soul Body Fusion® heb gevolgd, pas ik het heel vaak toe. Super dat je SBF ook voor jezelf kan gebruiken én dat het ook op afstand zo goed werkt. Echt een aanrader!

Groetjes  E.

 

Dag Christine en Luc,

​Wat ben ik blij dat ik de Soul Body Fusion workshop gevolgd heb. 

Met een warm onthaal en een duidelijk en geduldig overbrengen van de les was het een mooie en verrassende dag.

Het is zo bijzonder om te voelen wat een simpele en zachte techniek kan doen en teweegbrengen in pakweg een 20 minuten. Ik voel me nog steeds diep in mijn lichaam gezakt en wat voelt dat zalig. Het gevoel van: 'Hier ben ik sè, hier sta ik, ik voel me goed en alles is gewoon oké.

Bedankt Christine en Luc ❤️ 

Liefs,Martine

 

Hoi hoi!

De cursus was top! Die dag is voorbij gevlogen. Het woord tijd kreeg een heel andere dimensie en betekenis. ☺️ 

Het is echt een fascinerend iets. Telkens ervaar je ook andere dingen en sensaties in je lichaam. Volgens mij kan ik nu beter bij mezelf blijven. En ook een gevoel van geaard zijn, terwijl je er niks extra voor moet doen. Het was en is een geweldige ervaring! 

Dank je wel voor die zalige dag! En voor dit in mijn leven te brengen. 

Ik had ook tijdens de laatste SBF die ik mocht ontvangen 2 zinnen van liedjes in hoofd. Ben al tijdje bezig met homeopathie voor astma, om van mijn gewone medicatie vol cortisone af te raken. Ik nam deze medicijnen al meer dan 27jaar... Maar ik voelde in alles dat dit niet meer IK was. Ik heb mijn eerste aanval gehad toen ik 7jaar was. 

Dat was het eerste zinnetje uit een bekend liedje dat ik hoorde. Once I was 7 years old.... Met vlak erachter steeds de zin uit een liedje; You got,a higher power! 

Terwijl had ik ook pijn tussen mijn schouders en ervoor ook op borstkast... Dus dit was toch even een binnenkomer. Maar ook besef ik nu wel dat ik de power heb om dit te overwinnen en volledig met alle medicijnen te kunnen stoppen. We zijn er bijna! Toen ik de dag nadien de radio in auto aan deed flitste door mijn hoofd, zet MNM op. Dat deed ik. Het was reclame en het eerste liedje dat ze speelde na de reclame was... You got a higher power! Heel bijzonder voor mij! 

Dit is het begin van vele mooie dingen... Dank je! 🙏🙏🙏

Warme hartegroet, S. A. 

 

Wat ben ik blij dat ik deze soul body fusion gevolgd heb ❤ Bedankt voor jullie warm onthaal en teacher Luc voor het duidelijk en geduldig overbrengen van de les 🙏 Ik voel me nog steeds diep in m'n lichaam gezakt en wat voelt dat zalig. Het gevoel van: 'Ik sta er, ik voel me goed, alles is gewoon oké 🥰

 

Tijdens de Soul Body Fusion uitwisseling, voelde ik mij helemaal in mijn lichaam zakken. Ik voelde kriebelingen aan mijn hoofd, mijn tanden, kaken,... Soul Body Fusion is zo simpel en zo krachtig.

Liefs H.

 

Het is de moeite waard. Zeker doen :)

M.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel