Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Kathleen Vervoort
  Door de lockdown ivm het corona-virus heb ik mijn 1ste online-cursus gevolg: werken met chakra's. Het was een mooie uitbreiding op een cursus die ik jaren geleden reeds volgde ivm de chakra's. Leuke, leerrijke oefeningen!!!!
  Ik moet wel zeggen dat ik liever de cursusssen bij jullie volg. Voor mij is het aangenamer om de aanwezigheid van de andere cursisten te hebben, maar we zijn weeral een ervaring rijker!
  Dank je wel om mij weer een beetje wijzer te maken!!!!

  Grts Kathleen Vervoort
 • Geplaatst door Rit
  Christine en Luc,
  DANK VOOR ALLES!
  Ik heb me er echt goed bij gevoeld.
  Het feit dat de cursus op zo’n gemoedelijke manier werd gegeven, maakte dat ik me heel ontspannen voelde, en alles vanuit een open geest in me kon opnemen, en dit ook in praktijk kon omzetten tijdens het oefenen; zowel met de deelnemers aan de cursus als thuis.
  Heerlijk was het om de cursus gewoon zonder beperking te kunnen volgen.
  Ook de leuke groepsverbondenheid, heeft daar zeker toe bijgedragen.
  Ik koester de herinneringen aan onze lachbuien, alsook de wijze waarop iedereen het beste van zichzelf heeft gegeven, zowel in de begeleiding, als in het oefenen met elkaar.
  Dankbare groetjes,
 • Geplaatst door Sylvie Swaegers
  Wat een ervaring seg! Een topcursus aura-chakrahealing achter de rug! Met plezier ben ik altijd naar de cursus geweest, gewoon omdat het met heeeel veel humor gebracht werd! Er hing een zalige sfeer en ik heb heel veel mogen leren! Dankjewel Luc
 • Geplaatst door Peggy
  Hoi Christine en Luc
  Eén van de laatste dagen van 2019 kreeg ik mijn eerste Access Bars behandeling. Ik voelde subtiele veranderingen maar kon er de vinger niet echt op leggen en in de feestperiode schonk ik er verder geen of weinig aandacht aan. Omdat ik niet direct een cadeautje vond voor mijn dementerende vader, besloot ik hem een Access Bars Consciousness- behandeling cadeau te doen. Na twee sessies maakte hij een opmerking over nieuwe laarzen die mijn moeder had gekocht, nog wat later uitte hij zijn ongenoegen over het feit dat hij (in het verzorgingstehuis) ‘s avonds vaak alleen is. Wat voor hem een hele vooruitgang betekent want hij praatte de laatste tijd heel weinig omdat hij te veel ‘vergeet’ en moeilijk uit zijn woorden geraakt. Vorige week zei hij dat hij zich niet goed voelde, hij was lamlendig... Papa praat meer en uit dus zijn gevoelens. De Access Bars-behandelingen doen hem echt goed.
  Ondertussen volgde ik de opleiding en kan ik hem zelf behandelen. Hij vindt de aanraking aan zijn hoofd sowieso veel aangenamer dan op zijn lichaam, dus dat is mooi meegenomen.
  Het is zo makkelijk om te ‘leren’, iedereen kan het, zelfs een kind!
  Dankjewel!!
  Warme groet
  Peggy
 • Geplaatst door Kathleen & Jan
  Dankjewel Luc voor de aangename, rustige, boeiende lessen en de leerrijke oefeningen! We zijn blij met de nieuwe tools die we meegekregen in de cursus werken met chakra,s. ' De energie volgt de gedachte' is een zin die ik bewust meeneem voor mijn dagelijks leven.

  Groetjes Kathleen & Jan
 • Geplaatst door Jolien
  Dag Luc en Christine!

  Wat leuk dat ik mocht deel uitmaken van jullie 50e bars class.
  Het was voor mij een nieuwe ontdekking waar ik zeer veel van heb genoten.
  Het heeft voor mij ook mijn ogen geopend naar meer mogelijkheden.

  Groetjes
  Jolien
 • Geplaatst door Els
  Ik volgde mijn eerste Bars Class bij de Levensboom. Een geweldige ervaring. Fantastische lesgevers, die spreken met kennis van zaken.
  Ik kom zeker nog terug voor de Body Classes.
 • Geplaatst door Jeannine
  Door de Access Bars heb ik toch een hele transformatie ondergaan en wil ik hierbij ook mensen helpen door dit thuis aan te bieden. Dank zodat ik terug in mezelf kan geloven dat is toch het wonderbaarlijkste geschenk dat men aan iemand kan geven.
  Jeannine
 • Geplaatst door Anne-Kristina Wij
  Hallo Christine and Luc,
  Vorige week volgde ik uw Access bars cursus en gisteren kwam ik voor de Access energetic facelift cursus. Hartelijk dank aan u beide. Beide klassen waren goed georganiseerd en verliepen in een serene atmosfeer. Jullie deden zoveel meer dan alleen de cursus doorlopen. Zelfs al was het mijn derde Bars cursus, ik leerde zoveel nieuwe dingen. Beide cursussen waren een mooie hervaring met vriendelijke deelnemers en facilitators. Ik zou veel meer komen als ik niet zo ver woonde. Hartelijk dank !
  Groetjes,
  Anne
 • Geplaatst door Lieve
  Beste Christine en Luc,
  ik heb enkele tijd geleden bij jullie de Bars Class gedaan en nu 17 september de Energetische Facelift.
  Wat was dat een heerlijke ervaring. Facelift is eigenlijk een heel verkeerd woord. Er wordt zoveel meer losgemaakt. Deze class heeft nog enkele dagen nagezinderd bij mij. Ook omdat er nog andere zaken besproken werden.
  De dag is aardig uitgelopen maar denk niet dat iemand van ons dat erg vond.
  Ik wens jullie een heel aangename tijd in Londen - en zeker in het Hilton ... . En ik weet wel zeker, wij zullen ons later nog zien.
  Er is nog zoveel meer mogelijk en zeker met jullie begeleiding.
  Een hele dikke merci en een dikke knuffel.
  Lieve
 • Geplaatst door Danielle Goossens
  Christine en Luc,
  Dankjewel voor al twee boeiende opleidingen van Access Consiousness. Ik vind het fijn om de behandelingen te ontvangen, maar ook om ze te geven.
  Access Consiousness heeft mijn leven veranderd. Dankjewel voor jullie inspirerende bijdrage op mijn nieuwe levenspad!

  Ik kijk al uit naar de Energetische Facelift.
  Tot binnenkort!
  Veel liefs,
  Danielle
 • Geplaatst door Sofia
  Beste Luc en Christine,

  Ik vond het gisteren een hele aangename cursusdag.
  Ik geloof er ook wel in dat ik op het juiste moment op de juiste plaats was om de dingen die ik nodig heb in mijn leven te leren en door te geven.
  Heel veel warms,

  Sofia Ercolani
 • Geplaatst door Marlon Verbeek
  Beste Christine & Luc,

  bedankt voor deze fantastische cursus. Ik wist niet goed wat ik mocht verwachtten maar wat jullie los kregen was fenomenaal.

  Ik voel me nog steeds elke dag veranderen nu een week later...

  Dit is een aanrader en eyeopener.

  Marlon
 • Geplaatst door Evi
  Lieve Luc,

  Dank je wel voor een aangename avond, een avond waarin veel herkenbaar werd en waarin ik op een momentje even een duidelijk teken kreeg dat ik me inderdaad nog niet zo echt open stel... Confronterend, maar in de positieve zin. Dank je wel voor het aanreiken van tools om mezelf terug 'op aarde' te krijgen wanneer ik in 'chaos-modus' zit...
  Je ziet me in de toekomst nog terug verschijnen ;-)
 • Geplaatst door Els Coekaerts
  Hallo Christine en Luc

  Ik was via een vriendin in contact gekomen met de foto van de bars, de bars bleven in mijn hoofd en kon ze niet meer loslaten!
  9december 2018 volgde ik mijn eerste bars class bij jullie!
  Het was en is nog steeds een zeer mooie ervaring 🙏
  Het status van “zijn” ervaren, het denken of piekeren en oude negatieve ervaringen vielen weg vanaf de eerste sessie.
  Mijn armen en schouders werden vleugels, ik voelde me gelijk een arend, hoog in de lucht, gespreide vleugels en gewoon genieten.
  Ik heb hierdoor beter leren “vliegen”, alles stroomt veel sneller. Elke bars sessie, class doet je groeien en brengt je dichter bij je ziel! 🙏
 • Geplaatst door Kathleen Vervoort
  Op 20/4/2019 heb ik de opleiding Access Bars gevolgd. Het was een aangename, leerrijke en energetische ervaring! Ik ben nu al overtuigd dat het mijn leven gaat veranderen! Wetende dat ik nu in de mogelijkheid ben om andere mensen te behandelen en te helpen, geeft mij zo een warm en goed gevoel, dat eigenlijk niet te beschrijven is! Wat een verrijking van mijn leven! Welke mogelijkheden liggen nog op mijn pad?
 • Geplaatst door Sandy
  Super dankjewel voor de fantastische, magische Acces Bars Class. Ik heb er erg van genoten! Wat is er nog meer mogelijk ;-) Jullie hebben ons super goed begeleid met veel vreugde, gemak en glorie, dankjewel hiervoor!!!
 • Geplaatst door Wendy verhoeven
  Vandaag energetisch facelift cursus gedaan.
  Wat een geweldige dag was het weer. Topdag.
  Geweldig groepje hadden we weer.
  En Christine en Luc hebben met ons meegedaan.
  Echt een aanrader. Voel me al kind aan huis bij wijze van spreken
  ze zitten in mijn hartje ❤️❤️❤️
 • Geplaatst door Christel
  Ik ben zo dankbaar dat Luc en Christine op mijn pad zijn gekomen en de mooie cursussen die ik al gevolgd heb bij hun. Hun goede begleiding geeft mij heel veel vertrouwen in mezelf. Deze zondag na de access Facelift cursus weet ik het zeker, er gebeuren wonderlijke dingen met Access in je leven. Het was een magische dag. Heel hard bedank!!!
 • Geplaatst door Eddy
  Het was een warm onthaal met een positieve vibe grts Eddy
 • Geplaatst door Houthuys Luc
  Best Luc en Christine,
  Bij de eerste blik zat het voor mij al direct goed, de ontvangst was welgemeend en liefdevol op zaterdag ochtend 4 mei 2019 voor het volgen van de Acces Bars Class. Zoals ik jullie melde was er héél veel positieve energie aanwezig wat dan ook bevorderlijk werkte, geruststellend ook . Ik heb er heerlijk van genoten en niet alleen bij het ontvangen van de Bars maar tevens ook bij het geven ervan. Blij dat ik jullie heb mogen leren kennen en wij zien elkaar weer, zeker weten.

  ALLES IN HET LEVEN KOMT ME TOE
  met gemak, vreugde en glorie!
 • Geplaatst door Wendy
  Ik ben bij de levensboom begonnen met cursus aura en chakrahealing. Het heeft me goed gedaan. Ik ben hierdoor ook veranderd. En ik vind het leuk om te doen.
  In het begin was ik bang om iets niet te kunnen, maar Luc stelt je zo gerust dat je na een tijdje geen probleem meer hebt.
  Het grappigste vind ik nog steeds als Luc iets uitlegde dat we allemaal begonnen na te denken
  Dan heb ik ook de lessen Oorkaars therapie, pendelen en Access Bars gevolgd.
  Het zijn zo lieve, aangename mensen die je zo gerust stellen en met je begaan zijn.
  En zelf om te access bars te krijgen, een aanrader, amai. Zaaaaliggggg
  Dankjewel Luc en Christine, jullie zijn toppers
 • Geplaatst door Inez
  Ik heb een fijne ervaring met Chakra & Aura-healing gekregen. Het was fijn om ervaren dat wanneer je vanuit je intuïtie werkt er veel mogelijk is. Dank aan Luc voor zijn begeleiding en de fijne groep. Oefening baart kunst ! dat is zeker; maar ook zelfvertrouwen - vertrouwen in je eigen intuïtie is een krachtige sleutel. Bedankt om die sleutel zichtbaar te hebben gemaakt. ????
 • Geplaatst door Ankie
  Ik volgde van september tot november de cursus aura- en chakrahealing bij Luc in De Levensboom. Mijn interesse in chakra's werd pas in juni van dit jaar gewekt. Als ik zie waar ik op dit momen, dankzij de lessen, oefeningen en begeleiding van Luc al sta, kan ik alleen maar blij en heel dankbaar zijn! Luc geeft je vooral het vertrouwen dat iedereen dit kan, de boodschap is gewoon: heel veel oefenen! En inderdaad, ik heb al veel mooie bijzondere healings mogen geven, en voel dat ik meer en meer groei en voeling krijg met energiebronnen waar wij allemaal toegang tot hebben. Ook op persoonlijk vlak voel ik een verandering; door anderen te healen en regelmatig oefeningen voor mezelf te doen, voel ik dat ik lichter en zelfs hoopvoller in het leven sta! Deze cursus is een aanrader vooral voor wie praktisch aan de slag wil gaan met energie. Bedankt Luc om al jouw kennis met ons te delen en door te geven!
 • Geplaatst door kathleen
  Luc en christine

  ondanks het hééééle warme weer heb ik zaterdag een super opleiding Bars van jullie gekregen.de rust en de kalmte, de ruimte om vragen te stellen, kennis maken met andere mensen. Het was een intense ervaring met een vleugje rust en humor. jullie doen dat met hart en ziel dat merk je , doe zo zeker verder
 • Geplaatst door Jessica
  Luc en Christine

  Bedankt voor de aangename ervaring!
  Het is een nuttig geschenk, om te weten hoe je met energie aan de slag kunt gaan.
  Hoe jullie elke individu apart - en toch in groep - een inzicht proberen mee te geven zonder oordeel, is heel erg mooi.
  Met tal van interessante oefeningen, leuke gesprekken en mooie inzichten kan ik nu verder op pad.
  Er is een goede basis gelegd en nu op naar: oefenen, oefenen, oefenen.
  Ik ben alvast super benieuwd waar ik uitkom ;-).
  Bedankt en ik wens jullie verder heel veel succes!
 • Geplaatst door Martine
  Na een heftige en emotionele periode in mijn leven kwam de Levensboom niet zomaar op mijn levenspad. Ik schreef me in voor de cursus "intuitieve ontwikkeling". Keer op keer waren het heerlijke, leerrijke avonden omring door 2 enthousiaste begeleiders en een groep aardige lieve mensen, elk met hun eigen verhaal. Ik heb me steeds beter en beter gevoeld en mogen ervaren wat energie met een mens kan doen.
  Luc en Christine, bedankt dat ik jullie heb mogen ontmoeten. Warme groetjes Martine
 • Geplaatst door Peggy
  De cursus gaf me het besef dat ik op de goede weg ben. Ik leerde leuke, gelijkgestemde vrouwen kennen. Luc en Christine laten je in je waarde, (ver)oordelen niet en helpen waar ze kunnen. Ik heb veel geleerd en nu is het volhouden en oefenen natuurlijk.
 • Geplaatst door christine meuris
  Christine en Luc,

  Jullie zijn beiden prachtmensen. Echt warme mensen met het hart op de juiste plaats en pakken ervaring. Jullie weten waar jullie mee bezig zijn en brengen dit ook op een leuke manier.
  Ik heb heel veel gehad aan deel 1 en deel 2 :intuitieve ontwikkeling.
  Dit was wat ik op dat moment nodig had en heb hier heel veel aan gehad,ik zou bijna durven zeggen dat mijn leven hierdoor toch wel in de positieve zin veranderd is,vooral door mijn levensvisie die ik aangepast heb.
  Dit heb ik aan jullie te danken.
  Ik vind het wel spijtig dat er geen vervolg meer is ,maar zeg nooit,nooit.
  Dus ik zou zeggen :doe zo verder.
  Nogmaals bedankt voor al het moois dat ik bij jullie mogen ervaren heb.

  Groetjes,

  Christine
 • Geplaatst door Karen Vandenboer
  Ik heb de warmte van Luc en Christine al op verschillende manieren mogen ervaren. Dankzij enkele healings en nu ook de cursus intuïtieve ontwikkeling 1 sta ik heel anders in het leven. Ik heb de kracht in mezelf met hun hulp gevonden, en heb heel veel zin om hier meer over te ontdekken. Luc en Christine vullen elkaar perfect aan en hun aanpak, openheid en groot hart maken het elke keer weer een groot plezier om naar hen toe te gaan. Ik ben geen grote prater, maar de sfeer die zij creëren tijdens de opleidingen maakt dat ik me wel vrij kan voelen en in alle vertrouwen gevoelens en ervaringen kan delen met hen en de andere cursisten.
  Aftellen naar de volgende cursussen waar ik me voor heb ingeschreven!
 • Geplaatst door Resi Pansaerts
  Ik volg de reeks chakra en aurahealing. Het is heel boeiend voor je zelf om te leren aarden en afschermen, spanningen los te laten,.... En ben ook verbijsterd dat ik zo snel heb kunnen leren om een healing te geven. Moet nog veel oefenen, maar het komt ! Echt een aanrader..
  Heel erg bedankt !
 • Geplaatst door Van Nueten Christel
  De cursus Aura en Chakrahealing was super tof.
  Wat was er super; de lesgever, de omgeving, nieuwe mensen ontmoeten, en heel veel nieuwe kennis en ervaringen mogen op doen.
  Dit is een verrijking in mijn leven waarvoor dankjewel.
  lieve groetjes
 • Geplaatst door Ilse
  Bedankt luc voor de cursus chakra en healing te geven het was zeer leerrijk en ga er zeker wat mee doen. Heb er al verschillende gedaan en vind het super. Dank jullie wel
 • Geplaatst door Marleen Kerkhofs
  Beste Christine,
  Graag zou ik je willen bedanken voor de resultaten van de sessie " zielszuivering " die een half jaar geleden bij je volgde. Nadien was ik veel moe en ook ging ik door heel wat processen uit maar ik besloot om de healing die ik bij jou had bekomen los te laten qua resultaat. Eigenlijk ging het zelfs uit mijn gedachten. Ik vertrouwde erop dat je je werk kende en ik had ook van wat je zei duidelijk bevestiging van dingen die je niet kon weten en die zeer treffend waren, o.a. dingen uit vorige levens die me in dit leven blokkeerden. So far so good, nadat ik er een hele tijd niet meer aan had gedacht was ik onlangs in Zwitserland met de berglift op de Chäserugg ( meer dan 2000 m ) omhoog aan het gaan en kreeg ik van mijn vriend te horen dat ik niet meer zijn hand hard kneep zoals vroeger. Ik speurde inderdaad geen spoortje angst meer en kon heel ontspannen de onmetelijke diepte inkijken en naar de gemzen speuren, weg hoogtevrees! Dankjewel voor je behandeling . Ik denk dat ik nu op een kantelpunt ben gekomen want ik voel en ik zie en voel nog dagelijks dingen gebeuren die me transformeren en dichter bij mezelf brengen. Doe zo verder met dit mooie werk zou ik zeggen...
 • Geplaatst door suzanne aerts
  Dankjewel Luc en Christine
  De cursus intuïtieve ontwikkeling 1 en 2 heeft van mij een totaal nieuw mens gemaakt. Een gesloten lotus die elke dag meer en meer uit de modder klimt. Ik heb rust en stilte gevonden, een warme liefde, een ongekende kracht, diep in mij. Ik ben uit mijn cocon gekropen om te leren vliegen, elke dag hoger en verder.
  Zielszuivering en healing hebben mij meer inzicht gegeven, mijn energie weer doen stromen. Ik durf weer dromen, heb mijn angst onder controle. Een ongelooflijk mooi geschenk aan mezelf. Onbeschrijflijk dankbaar en gelukkig dat ik bij jullie ben terecht gekomen, Luc en Christine, 2 lieve topmensen die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik hoop op een vervolgcursus!!!
  Heel veel liefs
  Suzanne
 • Geplaatst door Tinne Lambaerts
  Sinds ik de cursus aarden/gronden en afschermen heb gevolgd, is mijn leven veranderd! Ik zie alles nu zo helder en duidelijk. Door de oefeningen kan ik de energie bij mezelf houden en komen prikkels van buitenaf veel minder hard binnen. Luc, bedankt voor deze toffe ervaring!!!
  Groetjes, Tinne
 • Geplaatst door Heidi
  Beste Luc,

  De aura-healing was een aangename ervaring,alles treed in werking.
  Bedankt,
  Heidi
 • Geplaatst door mick
  danku !!!

  de palo santo is fantastisch !

  mvg,

  mick
 • Geplaatst door Renata
  ik ook Luc ik heb er zeer veel van geleerd en gebruik nu dagelijks er is voor mij al veel veranderd op die drie weken positief dank u in licht en liefde
 • Geplaatst door Anja
  Beste Luc,

  bedankt voor de door jou van harte gegeven cursus!
  Ik heb er veel van geleerd en er door geïnspireerd.

  Groetjes,
  Anja
 • Geplaatst door Annie
  De beoordeling spreekt boekdelen, doch zelf ondervinden is nog de beste leerschool deze mensen kunnen je goed begeleiding op je pad van zelfrealisatie <3 en zelf kennis.
 • Geplaatst door Hilde
  super fijne mensen innerlijke rust hebben we hier terug gevonden zalig bedankt Luc en Christine
 • Geplaatst door Ilse
  Hoi Luc en Christine
  Langs deze weg wil
  Ik jullie bedanken ,ook fijn dat ik jullie heb leren kennen. Eerst bij Luc cursus in je krachten te staan waar ik nu veel aan heb ,Christine met de zielszuiveing te laten doen Ben ik nog krachtiger geworden en voel mij super nu. Thankx luc& Christine
 • Geplaatst door chris
  Dag Christine ,

  onze zoon is opgewekt , levenslustig en energiek !
  Hij zag de kleuren uit de omgeving veel feller eergisteren en vandaag zei hij me dat hij zich de hele dag al raar voelt : hij hoort zichzelf beter en zijn stem is anders in zijn belevenis !

  Ongelooflijk , echt waar …
  Ik hoop met gans m’n hart dat hij dit mag blijven ervaren , dan neemt zijn leven eindelijk een positieve wending 

  Mijn oprechte dank voor je bekommernis en zorg en inzet Christine !!
  Je bent voor mij een ware engel .

  Lieve groeten,
  Chris
 • Geplaatst door Anita
  Beste Christine en Luc,

  Er is héél wat gebeurd nadat ik bij jullie ben langsgekomen. De voetreflexologie door jou Christine bracht al héél wat op gang. Daarna volgde ik bij jullie de cursus "aarden, gronden, afschermen en loslaten", dank je Luc en Christine voor dit mooie geschenk en al de extraatjes die jullie gaven, ze doen hun werk nog verder. Jullie helpen me op een héél moeilijk moment in mijn leven, Ik had de energie niet om ver te gaan en vlakbij in Olen vond ik jullie, hartelijk dank, Namasté,
  groetjes en héél véél liefs Anita
 • Geplaatst door anoniempje
  Liefste Christine en Luc


  Ik wil jullie bedanken voor alles dat jullie gedaan hebben. Jullie hebben mij geholpen om mijn pad terug te vinden. Jullie hebben geleerd om terug te lachen. Jullie hebben mij sterker gemaakt , mij steviger in mijn schoenen leren staan.
  Ik kan eindelijk terug genieten van mijn leven en dat ik kon ik niet zonder jullie, bedankt!
  Ik hoop jullie snel terug te zien!
 • Geplaatst door Anouk
  Beste christine,

  Naar aanleiding van mijn bezoek aan jou wil ik je enorm bedanken voor je hulp!!! Ik ben met mij zoontje van bijna 2 jaar bij je langs geweest. We hebben met ons zoontje al een hele weg afgelegd. Van zijn 2 maanden begon hij enorme scheidingsangts te ontwikkelen. Niemand geloofde mij, dokters, kind en gezin,.... Maar mijn nabije omgeving kon niet anders dan mij gelijk te geven!! Mijn zoontje wilde alleen dichtbij mama of papa zijn. NIEMAND mocht hem pakken: broers, oma, opa, tante, nonkel,.... NIEMAND kon dit zonder een huilbui als antwoord te krijgen!!!!!! ZEER vermoeiend!! We hebben bezoeken gebracht aan osteopaten, kleurtherapeuten, psycholoog, aromatherapie, bachbloessems,.....niks met blijvend resultaat. Wij hebben ons door de periode geworsteld.... Langzaam aan kwam er wel wat verbetering in zicht. Maar hij is steeds heel rusteloos, hyperacief, heel gevoelig geweest... Dan kwam ik Christine op het spoor, na eel gesurf op het internet... En zij voelde hem meteen goed aan. Van op afstand werd er al heel wat gezuiverd en bij haar werd hij nog eens behandeld via reiki. Ik moet zeggen het resulaat mag er zijn!!! Hij kan al meer overgaan tot ontspanning, is niet meer zo snel van zijn melk, akn gedoseerder emoties uiten, kan zich al een beter zelf bezig houden,... Echt super!!!
  Bedankt Christine!! Een echte aanrader voor iedereen die wat meer balans wil in zijn leven!
 • Geplaatst door Gino
  Mooie website met frisse kleuren en leuke lay-out, overzichtelijk en een vaste fix in 'mijn favorieten' in mijn webbrowser. Maar nog leuker zijn de persoonlijke contacten, maar als dat soms niet kan en je hebt iets nodig is het altijd snel geregeld, ook al is de doos soms te groot al dan niet opzettelijk Maar mooie positieve energie , net zoals deze site ;-)
  *zo was het toch hé Christine ? * Grapje, is wel echt gemeend zenne xxx l<3ve
 • Geplaatst door Yves
  Mooie website! Ik wens je veel succes toe. Tot binnenkort.
© 2015 - 2020 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.