Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door kathleen
  Luc en christine

  ondanks het hééééle warme weer heb ik zaterdag een super opleiding Bars van jullie gekregen.de rust en de kalmte, de ruimte om vragen te stellen, kennis maken met andere mensen. Het was een intense ervaring met een vleugje rust en humor. jullie doen dat met hart en ziel dat merk je , doe zo zeker verder
 • Geplaatst door Jessica
  Luc en Christine

  Bedankt voor de aangename ervaring!
  Het is een nuttig geschenk, om te weten hoe je met energie aan de slag kunt gaan.
  Hoe jullie elke individu apart - en toch in groep - een inzicht proberen mee te geven zonder oordeel, is heel erg mooi.
  Met tal van interessante oefeningen, leuke gesprekken en mooie inzichten kan ik nu verder op pad.
  Er is een goede basis gelegd en nu op naar: oefenen, oefenen, oefenen.
  Ik ben alvast super benieuwd waar ik uitkom ;-).
  Bedankt en ik wens jullie verder heel veel succes!
 • Geplaatst door Martine
  Na een heftige en emotionele periode in mijn leven kwam de Levensboom niet zomaar op mijn levenspad. Ik schreef me in voor de cursus "intuitieve ontwikkeling". Keer op keer waren het heerlijke, leerrijke avonden omring door 2 enthousiaste begeleiders en een groep aardige lieve mensen, elk met hun eigen verhaal. Ik heb me steeds beter en beter gevoeld en mogen ervaren wat energie met een mens kan doen.
  Luc en Christine, bedankt dat ik jullie heb mogen ontmoeten. Warme groetjes Martine
 • Geplaatst door Peggy
  De cursus gaf me het besef dat ik op de goede weg ben. Ik leerde leuke, gelijkgestemde vrouwen kennen. Luc en Christine laten je in je waarde, (ver)oordelen niet en helpen waar ze kunnen. Ik heb veel geleerd en nu is het volhouden en oefenen natuurlijk.
 • Geplaatst door christine meuris
  Christine en Luc,

  Jullie zijn beiden prachtmensen. Echt warme mensen met het hart op de juiste plaats en pakken ervaring. Jullie weten waar jullie mee bezig zijn en brengen dit ook op een leuke manier.
  Ik heb heel veel gehad aan deel 1 en deel 2 :intuitieve ontwikkeling.
  Dit was wat ik op dat moment nodig had en heb hier heel veel aan gehad,ik zou bijna durven zeggen dat mijn leven hierdoor toch wel in de positieve zin veranderd is,vooral door mijn levensvisie die ik aangepast heb.
  Dit heb ik aan jullie te danken.
  Ik vind het wel spijtig dat er geen vervolg meer is ,maar zeg nooit,nooit.
  Dus ik zou zeggen :doe zo verder.
  Nogmaals bedankt voor al het moois dat ik bij jullie mogen ervaren heb.

  Groetjes,

  Christine
 • Geplaatst door Karen Vandenboer
  Ik heb de warmte van Luc en Christine al op verschillende manieren mogen ervaren. Dankzij enkele healings en nu ook de cursus intuïtieve ontwikkeling 1 sta ik heel anders in het leven. Ik heb de kracht in mezelf met hun hulp gevonden, en heb heel veel zin om hier meer over te ontdekken. Luc en Christine vullen elkaar perfect aan en hun aanpak, openheid en groot hart maken het elke keer weer een groot plezier om naar hen toe te gaan. Ik ben geen grote prater, maar de sfeer die zij creëren tijdens de opleidingen maakt dat ik me wel vrij kan voelen en in alle vertrouwen gevoelens en ervaringen kan delen met hen en de andere cursisten.
  Aftellen naar de volgende cursussen waar ik me voor heb ingeschreven!
 • Geplaatst door Resi Pansaerts
  Ik volg de reeks chakra en aurahealing. Het is heel boeiend voor je zelf om te leren aarden en afschermen, spanningen los te laten,.... En ben ook verbijsterd dat ik zo snel heb kunnen leren om een healing te geven. Moet nog veel oefenen, maar het komt ! Echt een aanrader..
  Heel erg bedankt !
 • Geplaatst door Van Nueten Christel
  De cursus Aura en Chakrahealing was super tof.
  Wat was er super; de lesgever, de omgeving, nieuwe mensen ontmoeten, en heel veel nieuwe kennis en ervaringen mogen op doen.
  Dit is een verrijking in mijn leven waarvoor dankjewel.
  lieve groetjes
 • Geplaatst door Ilse
  Bedankt luc voor de cursus chakra en healing te geven het was zeer leerrijk en ga er zeker wat mee doen. Heb er al verschillende gedaan en vind het super. Dank jullie wel
 • Geplaatst door Marleen Kerkhofs
  Beste Christine,
  Graag zou ik je willen bedanken voor de resultaten van de sessie " zielszuivering " die een half jaar geleden bij je volgde. Nadien was ik veel moe en ook ging ik door heel wat processen uit maar ik besloot om de healing die ik bij jou had bekomen los te laten qua resultaat. Eigenlijk ging het zelfs uit mijn gedachten. Ik vertrouwde erop dat je je werk kende en ik had ook van wat je zei duidelijk bevestiging van dingen die je niet kon weten en die zeer treffend waren, o.a. dingen uit vorige levens die me in dit leven blokkeerden. So far so good, nadat ik er een hele tijd niet meer aan had gedacht was ik onlangs in Zwitserland met de berglift op de Chäserugg ( meer dan 2000 m ) omhoog aan het gaan en kreeg ik van mijn vriend te horen dat ik niet meer zijn hand hard kneep zoals vroeger. Ik speurde inderdaad geen spoortje angst meer en kon heel ontspannen de onmetelijke diepte inkijken en naar de gemzen speuren, weg hoogtevrees! Dankjewel voor je behandeling . Ik denk dat ik nu op een kantelpunt ben gekomen want ik voel en ik zie en voel nog dagelijks dingen gebeuren die me transformeren en dichter bij mezelf brengen. Doe zo verder met dit mooie werk zou ik zeggen...
 • Geplaatst door suzanne aerts
  Dankjewel Luc en Christine
  De cursus intuïtieve ontwikkeling 1 en 2 heeft van mij een totaal nieuw mens gemaakt. Een gesloten lotus die elke dag meer en meer uit de modder klimt. Ik heb rust en stilte gevonden, een warme liefde, een ongekende kracht, diep in mij. Ik ben uit mijn cocon gekropen om te leren vliegen, elke dag hoger en verder.
  Zielszuivering en healing hebben mij meer inzicht gegeven, mijn energie weer doen stromen. Ik durf weer dromen, heb mijn angst onder controle. Een ongelooflijk mooi geschenk aan mezelf. Onbeschrijflijk dankbaar en gelukkig dat ik bij jullie ben terecht gekomen, Luc en Christine, 2 lieve topmensen die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik hoop op een vervolgcursus!!!
  Heel veel liefs
  Suzanne
 • Geplaatst door Tinne Lambaerts
  Sinds ik de cursus aarden/gronden en afschermen heb gevolgd, is mijn leven veranderd! Ik zie alles nu zo helder en duidelijk. Door de oefeningen kan ik de energie bij mezelf houden en komen prikkels van buitenaf veel minder hard binnen. Luc, bedankt voor deze toffe ervaring!!!
  Groetjes, Tinne
 • Geplaatst door Heidi
  Beste Luc,

  De aura-healing was een aangename ervaring,alles treed in werking.
  Bedankt,
  Heidi
 • Geplaatst door mick
  danku !!!

  de palo santo is fantastisch !

  mvg,

  mick
 • Geplaatst door Renata
  ik ook Luc ik heb er zeer veel van geleerd en gebruik nu dagelijks er is voor mij al veel veranderd op die drie weken positief dank u in licht en liefde
 • Geplaatst door Anja
  Beste Luc,

  bedankt voor de door jou van harte gegeven cursus!
  Ik heb er veel van geleerd en er door geïnspireerd.

  Groetjes,
  Anja
 • Geplaatst door Annie
  De beoordeling spreekt boekdelen, doch zelf ondervinden is nog de beste leerschool deze mensen kunnen je goed begeleiding op je pad van zelfrealisatie <3 en zelf kennis.
 • Geplaatst door Hilde
  super fijne mensen innerlijke rust hebben we hier terug gevonden zalig bedankt Luc en Christine
 • Geplaatst door Ilse
  Hoi Luc en Christine
  Langs deze weg wil
  Ik jullie bedanken ,ook fijn dat ik jullie heb leren kennen. Eerst bij Luc cursus in je krachten te staan waar ik nu veel aan heb ,Christine met de zielszuiveing te laten doen Ben ik nog krachtiger geworden en voel mij super nu. Thankx luc& Christine
 • Geplaatst door chris
  Dag Christine ,

  onze zoon is opgewekt , levenslustig en energiek !
  Hij zag de kleuren uit de omgeving veel feller eergisteren en vandaag zei hij me dat hij zich de hele dag al raar voelt : hij hoort zichzelf beter en zijn stem is anders in zijn belevenis !

  Ongelooflijk , echt waar …
  Ik hoop met gans m’n hart dat hij dit mag blijven ervaren , dan neemt zijn leven eindelijk een positieve wending 

  Mijn oprechte dank voor je bekommernis en zorg en inzet Christine !!
  Je bent voor mij een ware engel .

  Lieve groeten,
  Chris
 • Geplaatst door Anita
  Beste Christine en Luc,

  Er is héél wat gebeurd nadat ik bij jullie ben langsgekomen. De voetreflexologie door jou Christine bracht al héél wat op gang. Daarna volgde ik bij jullie de cursus "aarden, gronden, afschermen en loslaten", dank je Luc en Christine voor dit mooie geschenk en al de extraatjes die jullie gaven, ze doen hun werk nog verder. Jullie helpen me op een héél moeilijk moment in mijn leven, Ik had de energie niet om ver te gaan en vlakbij in Olen vond ik jullie, hartelijk dank, Namasté,
  groetjes en héél véél liefs Anita
 • Geplaatst door anoniempje
  Liefste Christine en Luc


  Ik wil jullie bedanken voor alles dat jullie gedaan hebben. Jullie hebben mij geholpen om mijn pad terug te vinden. Jullie hebben geleerd om terug te lachen. Jullie hebben mij sterker gemaakt , mij steviger in mijn schoenen leren staan.
  Ik kan eindelijk terug genieten van mijn leven en dat ik kon ik niet zonder jullie, bedankt!
  Ik hoop jullie snel terug te zien!
 • Geplaatst door Anouk
  Beste christine,

  Naar aanleiding van mijn bezoek aan jou wil ik je enorm bedanken voor je hulp!!! Ik ben met mij zoontje van bijna 2 jaar bij je langs geweest. We hebben met ons zoontje al een hele weg afgelegd. Van zijn 2 maanden begon hij enorme scheidingsangts te ontwikkelen. Niemand geloofde mij, dokters, kind en gezin,.... Maar mijn nabije omgeving kon niet anders dan mij gelijk te geven!! Mijn zoontje wilde alleen dichtbij mama of papa zijn. NIEMAND mocht hem pakken: broers, oma, opa, tante, nonkel,.... NIEMAND kon dit zonder een huilbui als antwoord te krijgen!!!!!! ZEER vermoeiend!! We hebben bezoeken gebracht aan osteopaten, kleurtherapeuten, psycholoog, aromatherapie, bachbloessems,.....niks met blijvend resultaat. Wij hebben ons door de periode geworsteld.... Langzaam aan kwam er wel wat verbetering in zicht. Maar hij is steeds heel rusteloos, hyperacief, heel gevoelig geweest... Dan kwam ik Christine op het spoor, na eel gesurf op het internet... En zij voelde hem meteen goed aan. Van op afstand werd er al heel wat gezuiverd en bij haar werd hij nog eens behandeld via reiki. Ik moet zeggen het resulaat mag er zijn!!! Hij kan al meer overgaan tot ontspanning, is niet meer zo snel van zijn melk, akn gedoseerder emoties uiten, kan zich al een beter zelf bezig houden,... Echt super!!!
  Bedankt Christine!! Een echte aanrader voor iedereen die wat meer balans wil in zijn leven!
 • Geplaatst door Gino
  Mooie website met frisse kleuren en leuke lay-out, overzichtelijk en een vaste fix in 'mijn favorieten' in mijn webbrowser. Maar nog leuker zijn de persoonlijke contacten, maar als dat soms niet kan en je hebt iets nodig is het altijd snel geregeld, ook al is de doos soms te groot al dan niet opzettelijk Maar mooie positieve energie , net zoals deze site ;-)
  *zo was het toch hé Christine ? * Grapje, is wel echt gemeend zenne xxx l<3ve
 • Geplaatst door Yves
  Mooie website! Ik wens je veel succes toe. Tot binnenkort.
© 2015 - 2018 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel