Voetreflexologie

 

VOETREFLEXOLOGIE MET MAGNESIUMKRISTALLEN BADJE EN MAGNESIUMOLIE  / CREAM/:   60 euro/ 60 min

Eerst gaan we je voetjes onderdompelen in een heerlijk voetbadje met magnesiumkristallen van ZECHSAL, om zo je spieren en de zenuwen optimaal te laten ontspannen. Daarna gaan we verder met de voetreflexologie en ook hier maken wij gebruik van magnesium olie. Ook worden uw onderbenen gemasseerd met de magnesium olie.

 Heerlijk genieten, even uw tijd en zalig ontspannen.

Wij gebruiken de producten van Zechsal. Uit de zuiverste bron ter wereld.

 

De Zechsal badkristallen voor bad en voetbaden.

- Natuurlijke ontspanning en lekker te slapen.

- Soepele spieren en gewrichten

- Meer energie

- Effectief bij huidproblemen

- Opname via de huid

- Stress en spanningen te verminderen

De Zechsal magnesium body cream.

Natuurlijke magnesium cream voor het hele lichaam die de huid zacht en soepel maakt. met 10 % zuiver magnesium olie, sheabutter en vitamine E. 

Voetreflexologie is zeker aanbevolen bij:

slaapstoornissen, stress, depressie, hoofdpijn, spier en gewrichtspijnen, menstruatiepijn, vocht vasthouden, slechte bloedcirculatie,  rugpijn,of gewoon om te genieten,....

Een verstoring in het lichaam is dan ook terug te vinden op de voeten in de vorm van een pijnlijke plek. Door het masseren van deze plek wordt een goede doorbloeding op gang gebracht.

Ook baby's en kleine  kinderen die veel huilen en ons niet kunnen vertellen wat er aan de hand is, kunnen vaak worden gekalmeerd door een zachte massage van hun voetjes.

Wat is voetreflexologie of voetmassage?

De voet is als een spiegel van de volledige mens.

Voetreflexologie of voetmassage is een fantastische, natuurlijke manier om uw lichaam te helpen zichzelf te helen.

Voetreflexologie is een massagetechniek waarbij er door druk op de voet een bepaald gedeelte van het lichaam of orgaan gestimuleerd of juist tot rust gebracht wordt.

Door de massage ontstaat er een betere doorbloeding en zo worden afvalstoffen sneller afgevoerd en organen beter gaan werken.

Voetreflexologie heeft een invloed op het hele lichaam en brengt het weer in balans en harmonie.

Reflexologie is geschikt voor iedereen: voor jong en oud, voor zieke en gezonde mensen of gewoon om te genieten.

In de reflexologie worden de voeten manueel bewerkt en gemasseerd om ziekte in de rest van ons lichaam te voorkomen en te helen.

Het is ook een holistische therapie, waarbij lichaam en geest in evenwicht wordt gebracht, en gestoorde of geblokkeerde energieën een betere doorstroming krijgen.

Wat zijn reflexzones?

Ons hele lichaam staat in verbinding met plaatsen op onze voeten.

Een plek op de voet waarmee de organen in verbinding staan is een reflex zone, die bestaat uit spieren, botten en weefsels.

Door de zones te behandelen kunne blokkades worden opgeheven en kan de energie weer vrij stromen. Vele klachten worden veroorzaakt door stress.

Pijn op bepaalde punten geeft een blokkade aan. Door het masseren van deze plek wordt de doorbloeding terug op gang gebracht.

 

voetreflexologie1

Wanneer pas je voetreflexologie toe?

Voetreflexmassage kan worden toegepast bij gezonde mensen ter activering van de energie circulatie. Zij zullen de massage als prettig en ontspannen ervaren en zelden pijn voelen.

Bij mensen die iets mankeren en bij wie het evenwicht wordt verstoord door bepaalde blokkades, kan voetreflexmassage een stimulerende werking hebben.

De oude geneeskunde leert ons dat de bloedstroom de energie circulatie volgt. Wordt de doorstroming belemmerd, dan noemen we dit een blokkade. Bij een blokkade is er sprake van een minimale stofwisseling rond het aangetaste gebied. Er vormen zich zuurkristallen op de zenuw uiteinden in de voeten, en dan raakt ons lichaam uit balans.

 

Reacties na de behandeling

Reacties tijdens en na de massage zijn zeer verschillend en kunnen nooit voorspeld worden.

Op wolken lopen, meer energie hebben, moeheid, zalig lui willen zijn, oude kwalen kunnen tijdelijk terugkomen, maar verdwijnen na een tijdje weer, betere bloeddoorstroming, beter slapen, bij darm verstopping zal men meer naar het toilet moeten,

Een veelgestelde vraag:

kunnen er onaangename reacties ontstaan na een voetmassage?

Sommige mensen zijn diep ontspannen soms wat slaperig anderen zijn in topconditie. Lang verborgen of neergehouden kwaaltjes breken soms uit maar die verdwijnen dan ook weer snel. Na een voetmassage kan s' anderendaags de urine wat donkerder zijn en sterker ruiken. Dit zijn heel normale reacties. Je mag niet vergeten dat ons lichaam op dat moment en een paar volgende dagen een reiniging ondergaat.

Deze voetmassage gebeurt op een massagetafel of in een relaxstoel.

BIJ KANKER GRAAG EEN SCHRIFTELIJKE GOEDKEURING VAN JE DOKTER

IK STEL GEEN DIAGNOSE EN VERVANG GEEN DOKTER.

 

Bijdrage: 60euro / 60 min

 

                         

                  

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel