Veel gestelde vragen over asea

Wat is ASEA?

ASEA is een niet-giftig, perfect uitgebalanceerd mengsel van Redox signaleringsmoleculen, vergelijkbaar met de moleculen die continu worden geproduceerd door alle levende en gezonde cellen. ASEA versterkt en activeert de natuurlijke antioxidanten die nodig zijn voor de bescherming en ontgifting van de cellen. Tegelijkertijd is het een aanvulling van Redox signaleringsmoleculen die nodig zijn voor de reparatie of vervanging van beschadigde cellen, het herstel van gezond weefsel en de immuunfunctie.

Wat zijn Redox signaleringsmoleculen?

Eenvoudige Redox signaleringsmoleculen (meer dan 15 varianten in ASEA) worden geproduceerd uit het zoute water dat zich in alle gezonde cellen bevindt, vooral door de mitochondriën. Uitgebalanceerde mengsels van deze moleculen fungeren als de dragers van de signalen die worden verstuurd tussen cellen die de werking van het immuunsysteem en het efficiënte onderhoud en de weefselregeneratie regelen. Ze optimaliseren de gezonde communicatie tussen en prestaties van cellen.

Hoe werken deze moleculen?

Deze eenvoudige Redox signaleringsmoleculen worden onderverdeeld in twee groepen: reactieve zuurstofsoorten en gereduceerde soorten. De reactieve zuurstofsoorten versterken het immuunsysteem en de gereduceerde soorten activeren de antioxidanten. In alle cellen en weefsels wordt altijd gezorgd voor een zorgvuldig (homeostatisch) evenwicht tussen deze twee soorten. Wanneer er zich een probleem voordoet of als er schade ontstaat, wordt dit evenwicht verstoord. Er wordt dan een signaal verstuurd, waarna de cellen en weefsels zich verdedigen en zichzelf herstellen: het gezonde evenwicht is dan weer hersteld.

Hoeveel ASEA moet ik normaal gesproken gebruiken en hoeveel als sporter?

Uit jarenlang gebruiksonderzoek blijkt dat het drinken van 60 tot 120 ml ASEA per dag voldoende is voor het onderhouden van een goede gezondheid. Maar als het lichaam gestrest is of op de proef wordt gesteld, dan kan het nuttig zijn om meer te nemen. Sporters gebruiken bijvoorbeeld tot wel 240 ml voor een intensieve training of wedstrijden. Eventuele overmatige hoeveelheden worden in het lichaam tot zout water afgebroken. Het drinken van grote hoeveelheden ASEA is meestal veilig. Gebruik ASEA echter niet om te hydrateren en drink voldoende water als u ASEA gebruikt.

Wanneer moet ik voorzichtig zijn met het gebruik van ASEA?

ASEA is veilig en lichaamseigen. Deze Redox signaleringsmoleculen hebben over het algemeen geen invloed op geneesmiddelen, maar ze kunnen de werking van sommige voedingsstoffen en dragers in het bloed, zoals hormonen en insuline, efficiënter maken. ASEA stimuleert of onderdrukt de immuunrespons niet, maar kan de natuurlijke immuunrespons normaliseren en efficiënter maken.

ASEA wordt niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, zoals geldt voor de meeste voedingssupplementen.

Is ASEA veilig?

Uitgebreid onderzoek, dat miljoenen dollars heeft gekost, heeft aangetoond dat het mengsel van Redox signaleringsmoleculen in ASEA veilig is. Toxiciteit is in geen enkel geval waargenomen. ASEA is veilig voor alle belangrijke lichaamsorganen en -systemen. Het is veilig voor alle zachte weefsels en membranen van de neus, keel en slokdarm. Desondanks worden er nog steeds onderzoeken uitgevoerd naar de werking van ASEA op weefsels. Ook de biomarkers in het bloed, de ogen en de huid worden nog steeds bijgehouden. Dergelijke onderzoeken hebben allemaal aangetoond - en tonen nog steeds aan - dat er geen sprake is van toxiciteit, vergelijkbaar met neutrale zoutwateroplossingen.

Is ASEA veilig voor mijn huid?

Ja. ASEA is veilig en kalmerend voor zelfs de meest gevoelige weefsels. Jarenlang onderzoek heeft aangetoond dat het mengsel van Redox signaleringsmoleculen in ASEA geen enkele irritatie of ontsteking veroorzaakt bij rechtstreeks contact. Er was geen enkel spoor van ontsteking, zelfs niet op celniveau.

Bevat ASEA chloor?

ASEA is geen chloorhoudend drinkwater. ASEA bevat hetzelfde gebalanceerde mengsel van stabiele Redox signaleringscomplexen (inclusief chloorsoorten) die worden aangetroffen in levende cellen. Veel methoden die worden gebruikt voor normaal drinkwater, zoals EPA/600/330.3, zijn niet geschikt voor het analyseren van de totale hoeveelheid chloor in ASEA. Zij kunnen stabiele Redox signaleringscomplexen afbreken voor kunstmatige afgifte van chloor. Dergelijke methoden bieden geen waarheidsgetrouwe meting van het chloorgehalte in ASEA en geven ook geen toxiciteit aan. Standaard kleurmetrische methoden tonen aan dat de totale hoeveelheid beschikbare chloor in ASEA minder dan 25 ppm is.

Behalve een chemische analyse kan de werkelijke toxiciteitswaarde van elke stof uitsluitend bepaald worden door uitgebreide toxiciteitstesten, zoals voorgeschreven door de FDA. Dergelijke onderzoeken, die miljoenen dollars kosten en jaren duren, zijn al uitgevoerd voor de Redox signaleringscomplexen in ASEA.

Het is bekend dat chloorhoudend mineraal water irriterend is, maar ASEA is kalmerend. Voor mineraalwater met een hoog chloorgehalte kan gemakkelijk worden aangetoond dat het toxisch is, maar bij ASEA is nog geen enkel teken van toxiciteit gevonden. Mineraalwater met een hoog chloorgehalte veroorzaakt irritatie en het opzwellen van weefsel, maar voor ASEA is nog nooit vastgesteld dat het ontstekingen veroorzaakt: zelfs niet bij de meest gevoelige menselijke weefsels die in laboratoriumonderzoek worden gebruikt. Juist het tegenovergestelde is vaak het geval. Kortom, ASEA is geen chloorhoudend drinkwater. En het kan en mag niet als zodanig worden behandeld of geanalyseerd.

Welk soort zout zit er in ASEA?

ASEA wordt geproduceerd uit zout (NaCl) van farmaceutische kwaliteit en ultrapuur gedestilleerd water, vergelijkbaar met zoutoplossingen die worden gebruikt voor medische doeleinden. Deze zoutoplossing is noodzakelijk voor de productie en de stabilisatie van de Redox signaleringsmoleculen in ASEA. ASEA is niet bedoeld voor hydratatie en om mineralen aan te vullen: daarvoor moeten goed drinkwater en mineraalhoudende zouten uit andere bronnen worden gebruikt.

Hoeveel zout zit er in ASEA?

Een portie ASEA van 120 ml bevat ongeveer 123 mg natrium. Dat is ongeveer net zoveel zout als in vier gemiddelde patat frites (1 patat frites bevat 30 mg). Indien u gevoelig bent voor zout, kunt u het zoutgehalte in uw voeding naar wens aanpassen wanneer u ASEA gebruikt. Overleg dit eventueel met uw arts of voedingsdeskundige.

Wat is het verschil tussen ASEA en alkalisch water?

ASEA is geen alkalisch water. ASEA bevat een perfect uitgebalanceerd, veilig en stabiel mengsel van Redox signaleringsmoleculen, zoals de moleculen die van nature geproduceerd worden door de mitochondriën in alle cellen van uw lichaam. ASEA begint als ultrapuur water en zout dat een complex elektrochemisch proces in meerdere stappen ondergaat en drie of meer dagen duurt. Bij de productie worden complexe chemische en natuurkundige processen toegepast met nauwgezet beheerste kwaliteitscontrole- en productieparameters en neutrale pH (7,35). ASEA is ontworpen om de functies van het immuunsysteem, de cellulaire bescherming, de reparatie, de vervanging en het herstel op veilige en effectieve wijze te ondersteunen.

Daarentegen wordt het meeste alkalische water op de markt geproduceerd door gewoon kraanwater aan te sluiten op een elektrolysekamer die het water filtert en het in alkalische en zure componenten scheidt. Het alkalische water is over het algemeen onstabiel en dient onmiddellijk te worden gebruikt. Het zure water is over het algemeen gevaarlijk voor consumptie, maar kan worden gebruikt als reinigingsoplossing. ASEA bezit veel van de heilzame aspecten van beide soorten water, maar is zeer geconcentreerd, stabiel, niet-toxisch en perfect uitgebalanceerd. Maar let op: ASEA is niet bedoeld voor hydratatie en bevat geen heilzame mineralen.

Hoe wordt ASEA geabsorbeerd?

ASEA wordt snel opgenomen door waterabsorptiekanalen in de weke delen van de mond, de slokdarm en de maagwand. De Redox signaleringsmoleculen in ASEA zijn in staat om de agressieve en zure omgeving van de maag gedurende een aantal minuten te overleven. Er zijn uren na opname nog sporen van Redox signaleringsmoleculen in het bloed aangetroffen.

Wordt ASEA door invriezen of hitte aangetast?

ASEA is stabiel bij temperaturen tot 150 °C en overleeft zowel bereiding in de magnetron als koeling en invriezen. Indien ASEA wordt ingevroren, moet u het voor gebruik VOLLEDIG ontdooien en dan enige tijd laten staan. Indien mogelijk dient invriezen te worden vermeden. De stabiliteit van ASEA is gevoelig voor besmetting. Draai altijd de dop weer op een fles met ongebruikte porties en drink niet rechtstreeks uit de fles: dit kan besmetting bevorderen.

 

 • Asea
  Asea

  Asea Advancing Life Voedingssupplementen

  Het eerste en enige REDOX SIGNALING MOLECULES SUPPLEMENT TER WERELD

  4 flessen / normale maand dosis

  nut: 1936

  Wat is ASEA ?

  ASEA maakt gebruik van een gepatenteerde proces dat door…

  € 174,00
© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel