4 LifeTransfer Factor® voor huisdieren

Rob Robertson, M.D. - "Bijna alles wat er op gezondheidsgebied verkeerd gaat bij ons en onze huisdieren is te wijten aan een falend immuunsysteem. Met uitzondering van trauma’s (botbreuken). Verontreiniging, medicijnge(mis)bruik, slechte voeding, stress belasten onze gezondheid en immuunsysteem. De sleutel tot het zelfgenezende  vermogen is een sterk verdediging systeem dat ons en onze huisdieren tegen alles van griepvirussen tot kanker kan beschermen. Holistische artsen en dierenartsen zijn ervan overtuigd, dit in tegenstelling tot hun collegae allopathische artsen dat een falend immuunsysteem een belangrijke rol speelt in het veroorzaken van ziekten. Medicijnen zijn niet het antwoord op een verhoging van het immuunsysteem. Antibiotica b.v. bestrijd een besmetting, maar verzwakt het immuunsysteem! Daarom richten holistische artsen en dierenartsen zich minder op de kwaal en meer op het verdedigingssysteem van het lichaam."


Richard H. Bennett, Ph.D - "Jarenlang is de gezondheid van onze huisdieren gericht geweest op het behandelen van tekens en symptomen van ziekten door middel van een scala aan medicijnen die de ziekte bestreden. Deze benadering is nu discutabel omdat het enorme medicijngebruik een resistentie heeft veroorzaakt. Deze alarmerende tendens gaat ervan uit dat “alles goed” is. Totdat er zich werkelijke ziektes openbaren en er erg veel schade is veroorzaakt door medicatie. Dus stellen wij de vraag: Wat als er een nieuwe manier bestaat? Is het misschien mogelijk om het immuunsysteem van onze dieren te verbeteren zodat: 
1.Ziektes waarschijnlijk veel minder voorkomen.  
2.Als er toch ziekte is, de duur en de ernst ervan kan worden geminimaliseerd 
 
Het antwoord is JA, en deze verschuiving is veroorzaakt door kleine natuurlijke eiwitmoleculen 
met de naam TRANSFER FACTORS. " Dr. Richard Bennet heeft een doctoraatstitel in Comparatieve Pathologie van de Universiteit van Californie, Davis. Zijn werk op dit gebied omvat fundamenteel en toegepast onderzoek naar besmettelijke ziekten door microbiologie en immunologie.. 
 
Steven Slagle, DVM  - Een kat met leukemie, een orale tumor, later verlammings verschijnselen die toe te schrijven waren aan een tumor in de ruggengraat ,was erg ziek en vermagerd. Een maand na het gebruik van Transfer Factor Plus™ (1 capsule per dag) was er regressie van de tumor, meer eetlust, wat gewichtstoename en  gesocialiseerder. Vijf maanden later -  de kat blijft herstellen,is weer op haar normale gewicht, de orale tumor is voor 80% verdwenen en de verlammingsverschijnselen van haar achterpoten en staart  zijn ook verdwenen   
 
Wat zeggen professionals over TRANSFER FACTOR ?

Dr. Joe Ramaekers, DVM   Transfer Factor™ is echt de ontbrekende schakel in de natuurlijke benadering van preventieve geneesmiddelen voor huisdieren. Het is een krachtige immuunsysteem versterker die de capaciteit heeft het immuunsysteem op een totaal andere wijze op te peppen .
 

Dr. Richard Bennett, Ph.D. Virale en bacteriële besmettingen en een falend immuunsysteem veroorzaken een scala aan gezondheids problemen bij vooral bij jonge en oudere huisdieren. Transfer Factor Plus™versterkt het immuunsysteem tot zijn volle sterkte. Transfer factor Plus™ voor huisdieren is een natuurlijk en op wetenschappelijke basis samengesteld product voor de gezondheid van al onze huisdieren, . Dr Bennet is een Microbioloog voor besmettelijke ziekten en immunoloog.
 

Dr. Sam Jones, DVM   Transfer Factor™ is een opmerkelijke toevoeging aan mijn praktijk. Het is een wonderlijke immuunbooster die steun geeft aan vele gezondheidsproblemen die dieren hebben.
 
 
Dr. William Hennen, Ph.D.  "Transfer Factor™  geeft sterk geconcentreerde informatie door aan het immuunsysteem, ontworpen door de natuur om een goede programmering te krijgen zowel voor mens als dier. Transfer factors zijn de opwindendste ontdekking van de 21e Eeuw voor de immunologie. Transfer Factor zal de sleutel zijn voor onze gezondheid."  
Dr. Hennen is Vice President of Research en Ontwikkeling van 4Life Research..
 
Getuigenissen over Huisdieren Echte dieren met echte problemen kregen echte resultaten!
 
Dr.Sam Jones, DVM - Een 4 maanden oude kitten had een ernstig huidprobleem  met de diagnose Ringworm. Na vier maanden conventionele behandeling was de ringworm nog niet verdwenen. We gaven de kitten toen Transfer Factor™ en binnen 5 dagen waren er geen ringworm verschijnselen meer. Binnen een paar weken was zijn haar weer terug en de nu 9 maanden oude kat heeft een prachtig glanzende vacht. De ringworm is niet meer teruggekomen. 
 

 
Hondenziekte en Transfer Factor Plus™ 
By Dr. Baruch Rosen, M.D. 

 
Als arts met een ervaring van bijna 30 jaar was ik mij erg bewust van het feit dat antibiotica geen bescherming bood tegen de schade van virale infecties. In het bijzonder hondenziekte die gelijkenissen heeft met HIV. Mijn 7 maanden oude witte Herder had ik gehaald bij het lokale asiel en was oorspronkelijk vrolijk en gezond. Binnen 3 weken ontwikkelde er zich bij  hem een erge bronchitis met veel slijmvorming bij de neus en ogen. Onze dierenarts dacht dat het probleem kennelhoest was en begon met een antibiotica kuur. De volgende 10 dagen werd Romeo niet beter, maar had 7 zware epileptische aanvallen in 1 weekend wat gedeeltelijk verlamming van het achterlijf gaf waardoor hij elke keer viel als hij wilde lopen en had een  starende blik en een slechte ‘herkenning’. Bloedonderzoek bevestigden de ziekte en gaf een witte bloedcellen telling aan van nauwelijks 264 ongeveer een tiende van het normale beeld. Onze dierenarts en een andere geconsulteerde dierenarts die expert in deze ziekte waren erg vriendelijk en adviseerden mij om Romeo in te laten slapen. 
 
Het leed werd nog groter toen Chico, mijn 13 maanden oude Chihuahua dezelfde symptomen kreeg, hard hoesten en veel vocht uit de ogen. Toen ik zijn inentingsbewijs nakeek zag ik dat hij per ongeluk maar 1 hondenziekte injectie had gekregen. Hierdoor was hij niet goed beschermd en door Romeo’s vocht/slijm te likken en van hetzelfde water te drinken was hij geïnfecteerd geraakt. 
 
Omdat ik bijna niets wist over hondenziekte, ging ik op het Internet zoeken en kwam ‘toevallig’ terecht bij  Transfer Factor Plus,  een preparaat dat het lichaam aanzet zijn eigen immuunsysteem te versterken en zo de aanvallen van bacteriën en virussen enz te kunnen verslaan. Mijn 30 jarige ervaring vertelde mij dat dit de enige oplossing was. Ik werd snel Distributeur om zo het product te kunnen kopen en begon met Chico en Romeo met 1 capsule Transfer Factor Plus per dag in een beetje rauwe gehakt. Na 2 weken was de hoest en het slijm verdwenen. Het bloedonderzoek bij Romeo gaf toen een telling van 2217 witte bloedcellen aan en hij verraste de hele familie door over een muurtje te springen. Hij speelt nu de hele dag weer met Chico, reageert weer normaal op zijn naam en is weer de vrolijke hond die hij was. 
 
Doordat ik deze genezingen van Chico en Romeo heb gezien, en na verdere studie, nemen nu al mijn gezinsleden Transfer Factor Plus™, 1 capsule per dag.  Een bescherming tegen een falend immuunsysteem, het onvermijdelijke gevolg  van het verouderen en blootstelling aan verontreiniging en toxines. Als Distributeur zet ik mij volledig in om mijn collega’s en goede vrienden over dit product in te lichten.  Dr. Baruch Rosen, M.D. 
 

 
Herstel van een hond met Auto-immune Haemolytic Anaemia (AIHA) 
 
MMijn hond Arnie was opgegeven door de dierenarts.Hij had acute anaemie, een ziekte die gekarakteriseerd word door het vernietigen van de rode bloedlichaampjes(erytrocyten)door het eigen immuunsysteem van de hond. En eerlijk gezegd maakten we al plannen voor zijn begrafenis. Na een week gebruik van Transfer factor™ zagen we een zeer grote verbetering. Drie maanden later gaat het met Arnie zo goed dat hij TF niet langer nodig heeft. Hij heeft nu zoveel energie door zijn nieuwe dieet (James Welbeloved) dat wij zijn dosis stop zetten, anders sprong hij tot het plafond van energie. Hij komt langzaam weer op gewicht net als zijn partner Heidi. Zij heeft ook Transfer Factor gekregen en haar doffe kale vacht, vooral op de rug, is nu weer in goede conditie. Dave Burrows – Eastbourne, United Kingdom  slartibartfast@2cuk.co.uk 
 
Opmerking: In de meeste testimonials gebruiken de artsen, dierenartsen en huisdiereigenaren de normale formule Transfer Factor Plus™ om deze dieren te behandelen. Zij gebruikten niet de  speciale formule voor honden en katten 

 
Katten Leukemie  Van Libby McCourt, - Winchester, Virginia <mrpat@shentel.net 
 
"Nefret was ong. 8 weken oud toen ik haar vond. Ik ging naar mijn werk en keek bij mijn buren op de oprit en dacht dat daar een baby konijntje zat.... met heel grote oren. Het dier stond op en wankelde de oprit af en ik zag dat het een kitten was. Ik ging kijken en constateerde dat zij erg ziek was. Ik bracht haar naar mijn huis  en gaf mijn dochter instructies wat ze met het diertje moest doen totdat ik weer thuis was. S’Middags ging ik naar de dierenarts die haar onderzocht. Ze was ernstig uitgedroogd,ondervoed, had wormen, diarree en een ernstige longontsteking. Ze testte ook nog positief op katten leukemie. De dierenarts stelde toen voor om haar in te laten slapen. 
 
Dat wilden we niet en we namen haar mee naar huis met een antibiotica kuur en een katten mandje. Nefret kreeg 10 dagen antibiotica en was nog steeds snotterig en nieste. We kregen een 2e kuur. Na 5 dagen kwam ik thuis en vond haar wazig en erg warm. Belde onmiddellijk de arts die weer het euthanasie advies gaf en daarbij aangaf dat dit de typische reactie was van katten met leukemie. Ik vroeg om een sterkere antibiotica, zei mijn gebeden en ging op internet zoeken naar alternatieve behandelingen voor dit geval. Ik las toen over 4Life Transfer factor™. Bestelde en had het binnen een dag in huis. 
 
Nefret kreeg s’morgens en s’avonds een dosis door haar eten. Haar reactie was wonderbaarlijk. Binnen 2 dagen was zij weer een normale wilde en heerlijke kat. Zij is bijna 6 maanden nu. Heeft kortgeleden weer een bloedonderzoek gehad  en testte volkomen normaal. De dierenarts was heel verbaast en kon niet geloven dat dit dezelfde kat was. Zij krijgt nu alleen s’morgens nog een dosis in haar voer en ik blijf dat haar hele leven doen. Ik heb nu  zuivere energie en vreugde in mijn leven.". 
 
 
 
"Mijn hond, Freckles, krijgt nu ongeveer een maand Transfer Factor™. WOW!!! Ik ben gek op dit product. Ze liep kreupel door een pin in haar heup. Ik snapte niet waardoor want ik gaf haar vers vlees, water en kruiden supplementen. Kort nadat zij TF kreeg merkte ik dat ze niet meer zo hinkte. 
 
Ik heb de dagelijkse wandelingen verhoogt van 30 minuten tot 45-60 minuten en ze rent de hele tijd en het lijkt of ze barst van de energie. Mijn reden om haar TF te geven was om haar immuunsysteem op te peppen zodat zij beter op kon tegen de aanvallen van wormen, vlooien en teken omdat ik besloten had haar daar geen medicijnen meer voor te geven. Zij is nu eigenlijk gezonder dan ooit. Mijn zuster viel het op dat Freckles er zo gezond uitzag. Vanaf het moment dat ik haar TF geef krijgt ze ook” Barleans’s flax seed oil” (Lijnzaad olie)voor dieren en doe leem in haar drinkwater. Zij is het toonbeeld van gezondheid. Ik denk dat zij mij overtreft:). Bedankt voor al jullie hulp, ook van Freckles.  Crystal Dunlap cdunlap@DDS.CA.GOV. 

 
8 Januari – Aug 2003 De getuigenis over Sambo onze kat.(geb.Juli 1985) 
 
We kunnen het herstel van Sambo bijna niet geloven. Vanaf July heeft hij 10 pounds verloren(was 16#) kon bijna de trap niet meer op en af, sliep veel en sleepte zich voort. Hij liep alsof hij 100 jaar oud was en we waren ervan overtuigd dat we hem binnenkort gingen verliezen. Hij at ook niet veel. Hij werd langzaamaan slechter. Hij was zo mager en zijn vacht was dof en lelijk en  dat begon hij ook nog uit te trekken, aan beide kanten van zijn lijf. We gingen niet met hem naar de dierenarts omdat we dachten dat hij gewoon oud werd en accepteerden het feit dat hij niet lang meer bij ons zou zijn. 
We hadden net van Transfer Factor gehoord en dachten: als het mensen helpt,misschien dan ook onze kat. We dachten dat hij zich hiermee beter zou kunnen voelen. En gaven hem 1 capsule op 8 Januari 2003 ( op deze dag kwam Wayne bij ons thuis om ons samen met wat vrienden voorlichting te geven over Transfer Factor, voor ons ook nieuw!) 
 
Heel snel konden we zeggen dat het met Sambo beter ging en op 15 Januari 2003 verhoogden we de dosis naar 2 capsules per dag. Zijn snelle genezing was moeilijk te geloven. Hij is weer wat gegroeid  sinds 18 jan. en zijn haar is weer terug aan beide kanten en de ook rest van zijn vacht ziet er beter uit, dat was dof en lelijk. We gaven hem sinds 20 februari TF-Pets  Feline. 
 
Energie? Hij rent de trap op en af springt weer in de wastafel waar hij weer lekker lopend kraanwater drinkt. Slaapt bijna niet, wat hij voorheen erg veel deed. Nu loopt hij Neil weer overal achterna net zoals hij altijd deed, hij lijkt weer op onze jonge Sambo en we weten dat het goed gaat! 
 
Het is nu Oktober 2003 en nog steeds gaat het heel, heel goed. Een goede eetlust, heeft energie, slaapt niet zo veel meer overdag zoals je van een oude kat zou verwachten en heeft een prachtige nieuwe vacht. We zijn gestopt met de TF toen we hem de Feline Formule gingen geven omdat daar ook TFplus inzit. Nu kunnen wij in ieder geval langer van onze kat genieten waar we ontzettend blij mee zijn.! 
Neil and Patty Trammell 
 

Mijn Siamese kat had een ernstige slijtage aan haar achterpoten. Ik had haar bij 3 dierenartsen laten onderzoeken maar die konden haar niet helpen. Het was bijna zover dat zij niet meer kon lopen. Door 3 capsules Transfer Factor™ per dag valt zij niet meer en is veel gezonder en gelukkiger.  Donna Hendricks 
 

 

 
Ik heb een 11 jaar oude hond, een Bichon a Poil  Frise met aangeboren nierproblemen. Twee operaties voor blaasstenen, 10 jaar lang medicijnen tegen urineweginfecties, en een dagelijkse urine controle. Ze krijgt nu  al 2 maanden lang TF-Pets Canine Formula en gebruikt verder geen medicijnen meer! Mijn dierenarts kon het bijna niet geloven, maar gebruikt de Transfer Factor nu ook in zijn kliniek. Bonnie Lee 
 

 

In maart 1999 werd er bij mijn hond Chelsea de diagnose lymfatische kanker gesteld. Dit was ontdekt bij het verwijderen van een tumor aan haar amandelen. De dierenarts gaf ons weinig hoop op overleven en stelde chemo en bestraling voor. Omdat wij heel erg geloven i n natuurlijke en/of alternatieve behandelingen ben ik begonnen met Chelsea heel veel kruiden te geven. Tot grote verbazing van de dierenarts leek zij te herstellen. In december 99 werd er een nieuwe tumor uit haar keel gehaald. De kanker was terug. 
 
in Augustus  hoorde ik van TF-Pets Canine en gaf haar dit onmiddellijk en stopte met de kruiden. Binnen een week was er een zichtbare verbetering. En nu na 2 maanden is haar vacht weer zacht en glanzend, schitteren haar ogen weer en heeft zij weer veel energie en plezier in haar leven. Ik ben 4Life heel erg dankbaar en nu geef ik hoop aan anderen die dat al verloren hadden!  Nancy M. 
 

 

"I find that Transfer Factor works really well when applied directly on a tumor. I mix the content of a capsule with a little bit of PURE  water to make a thin paste. I gently apply that paste directly on the tumor once or twice a day, in conjunction with taking one capsule by mouth AM and PM, on an empty stomach,if possible. It can also be gently rubbed under the armpit to be absorbed by the skin. For those who cannot swallow the capsules, the content can be mixed with a SMALL AMOUNT of juice or water or simply rubb it under the armpit." Pat Hartman 
 

 

 
Dr. Sam Jones, DVM - 2 katten allebei 8 jaar oud hadden ernstige diabetes. Het was bijna onmogelijk om hun insuline in te stellen. Ze leden aan ernstig gewichtsverlies, bijna zagen ze eruit als een zakje met botten. Beide katten hadden nog maar weinig ‘tijd’over. Na een week gebruik van Transfer Factor™ konden we hun insuline instellen. Het is nu 6 maanden verder en zij hebben beide hun oude gewicht terug en een goede gezondheid en levensverwachting. 
 

 

Gelijksoortige Testimonials/ getuigenissen. Lees testemonials over paarden doe hun gezondheid  terug kregen met Transfer Factor™ Van Molly Metz, DVM een dierenarts in Lexington, Kentucky en van Lisa Hampton, trainer in Montana 
 
 
 
Sommige dierenartsen schrijven de normale Transfer Factor Plus voor inplaats van de *Canine en Feline Formule voor de zieke dieren. Ik vind het makkelijker om de inhoud van een kleine capsule met een hoge dosering TF+ te geven aan een zieke hond of kat, zeker wanneer er eetproblemen zijn. De *Canine en Feline Formule bevatten gist en er zijn dieren die daar diarree van krijgen. Omdat Shasta gevoelig is voor gist geef ik haar TF+  voor mensen ook omdat ik denk dat die meer potentie heeft als immuunbooster. I begon met 1 capsule TF+ ( in haar mond of door haar voeding) 3 dagen lang. Toen ik merkte dat het goed ging verhoogde ik de dosis naar 2 capsules per dag, 1 s’morgens en 1 s’avonds. Een paar weken later toen zijn weer gezond was ging ik weer naar 1 capsule per dag als onderhouds dosis. In de bovenstaande getuigenissen gebruikten de dierenartsen, artsen en huisdiereigenaren de normale TF+ formule, om hun dieren weer gezond te maken, en niet de *Canine en/of Feline Complete Formula.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel