Wat gebeurt er met onze huisdieren als ze sterven?

We houden van onze huisdieren zoals familie. Ze zijn onze beste vriend, enorm vergevingsgezind en geven onvoorwaardelijke liefde. Spijtig genoeg hebben ze een kortere levensverwachting dan de mens en moeten we op een bepaald moment in ons leven afscheid van hen nemen.

Enkele vragen die we onszelf stellen: wat gebeurt er met hen als ze sterven? Gaat mijn overleden huisdier naar het licht? Komen ze ons nog bezoeken vanuit de andere dimensie? Zullen ze er zijn om ons te groeten als wij sterven? En hoe zit het met reïncarnatie en vorige levens?

Het verschil tussen mensen en dieren

Het verschil tussen mensen en dieren is dat dieren geen emotionele bagage of geen aartse verbindingen met zich meedragen, waardoor zij als ze sterven direct naar het licht gaan.

Je mag ook gerust zijn dat je huisdier zijn reis naar de andere dimensie niet alleen moet afleggen. Dieren worden steeds omringt door meerdere engelen. Net zoals wij niet alleen zijn als we ons lichaam verlaten, zijn onze huisdieren dat ook niet. Ook zullen zij er voor ons zijn op het moment dat onze tijd is gekomen.
 

Als je zelf graag je overleden huisdier wilt vragen om contact te leggen, kan je dat op drie manieren doen:

1. Door ze te vragen om je vaker te komen bezoeken.
2. Vraag ze om je in je dromen te komen bezoeken.
3. Via meditatie. Probeer je te visualiseren dat je in een ruimte bent en vraag of je huisdier bij je wilt komen en kijk wat er gebeurt.

Als je op een bepaald moment het gevoel hebt dat je overleden huisdier bij je is, twijfel er dan niet aan of het waar is, je mag er zeker van zijn.

Verschillende manieren

Er zijn verschillende manieren waarop je overleden huisdier je laat weten dat deze nog steeds bij je is.

Je kan hem ruiken, of het lijkt net of je hem zag in je ooghoek en als je dan kijkt zie je niets, maar hij was wel degelijk daar. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld het halsbandje hoort rinkelen of je ruikt zijn eten. Je kan een afdruk zien in je bed of de zetel of kan ook voelen dat hij op het bed of de zetel springt. Je kan je overleden huisdier ook bij je voelen zitten of het gevoel hebben dat hij in de hoek van de kamer zit. Dit zijn allemaal mogelijkheden waarop ze kunnen aantonen dat ze nog steeds bij je zijn.

Ook belangrijk om te weten is dat je overleden huisdier na een tijdje terug kan reïncarneren om weer bij je te zijn. Als er bijvoorbeeld een nieuw huisdier onverwacht op je pad komt en je gaat bepaalde gedragingen herkennen van je overleden huisdier. Het lijkt wel toeval, maar dat is het niet.
 

Overleden huisdier is deel van je zielenfamilie

Het is ook zo dat je inderdaad meerdere levens kan gedeeld hebben met je huisdier. Dat is omdat jullie deel uitmaken van dezelfde zielenfamilie. Een zielenfamilie zijn zielen die samen meerdere levens met elkaar delen om zo bepaalde levenslessen te leren.

Belangrijk om te vermelden is misschien nog dat bijvoorbeeld honden reïncarneren als honden en katten als katten, dit wisselt niet.

Als je dus een van deze dingen mag meemaken, vertrouw er dan op dat dit een teken is dat je overleden huisdier, je beste vriend nog steeds bij je is. En als je de kans nog niet hebt gekregen, vraag om en teken en vertrouw er ook op dat je deze zal krijgen.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel