Renu 28 veel gestelde vragen

 

Wat maakt RENU nu zo bijzonder?

Het succes van RENU 28 is te danken aan slechts 4 eenvoudige ingrediënten!

RENU 28 bevat:

•Water: water vormt het hoofdingrediënt van RENU 28, speelt een belangrijke rol bij de productie van redox-signaalmoleculen en ondergaat een proces van meerdere stappen waardoor het uitzonderlijk zuiver wordt.

•Sodium Magnesium Fluorosilicate: wordt gebruikt als emulgeermiddel dat ook helpt om de redoxmoleculen in RENU 28 te stabiliseren. Dit ingrediënt wordt volgens internationale normen als zeer  veilig voor mens en milieu beschouwd. Fluorosilicaat mag niet worden verward met fluoride. Dit zijn twee verschillende stoffen.

•Monosodium Phosphate: een kleine hoeveelheid van dit veilige ingrediënt wordt als buffer gebruikt.

•Sodium Chloride: zout, het andere hoofdingrediënt bij het maken van redox-signaalmoleculen

 

Zijn de ingrediënten in RENU 28 veilig?

ASEA richt zich op het leveren van veilige producten. Met het oog op volledige transparantie willen we u informeren over een van de minder bekende ingrediënten van RENU, natriummagnesiumfluorosilicaat.

Natriummagnesiumfluorosilicaat is een soort klei die in RENU 28 wordt gebruikt als emulgeermiddel vanwege zowel de veiligheid als het vermogen om de Redox-moleculen in RENU 28 te emulgeren zonder deze te destabiliseren.

Natriummagnesiumfluorosilicaat heeft vele voordelen, zoals: het is niet-giftig, vergeelt niet, heeft een uitstekende consistentie, ondersteunt geen microbiële groei en ziet eruit als een ultraheldere gel.

Het is getest door een vermaard dermatologisch onderzoeksinstituut, Dermatest, en volledig veilig en effectief bevonden in klinische proeven op personen.

Er is wat verwarring tussen het natriummagnesiumfluorosilicaat dat in RENU 28 wordt gebruikt en natriumfluorosilicaat. Natriumfluorosilicaat is een geheel ander ingrediënt dat in pesticiden wordt gebruikt. Het zijn twee niet-gerelateerde middelen met geheel andere chemische structuren, dus gebruikers van RENU 28 kunnen gerust zijn dat RENU 28 geen giftige chemicaliën of ingrediënten bevat die hun huid of gezondheid kunnen schaden.

 

 

  • Asea Renu 28
    Asea Renu 28

    Asea Renu 2880 mlRenu 28 stimuleert de kracht en veerkracht van uw huidcel reproductie in samenwerking met de natuurlijke inspanningen van uw lichaam om uw huid gezond te houden.

    De krachtige wetenschap achter RENU 28 levert een…

    € 65,00
© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel