Asea voor gezondheid en sporters

Asea voor uw gezondheid.

ASEA is een voedingssupplement dat helpt bij heel wat aandoeningen, en kan tevens als aanvulling op een medische behandeling gebruikt worden. Het ondersteunt het immuunsysteem en helpt je lichaam in balans te brengen, waardoor je sneller herstelt.

VOORDELEN VAN ASEA

 • volkomen lichaamseigen
 • verbetert de immuunfunctie
 • ondersteunt de vitale communicatie tussen de cellen
 • stimuleert de efficiëntie van lichaamseigen antioxidanten met 500%
 • biedt bescherming tegen vrije radicalen
 • de eerste en enige bron van uitgebalanceerde en gestabiliseerde redox-signaliseringsmoleculen buiten het lichaam
 • wordt ondersteund door onderzoek en klinische resultaten
 • biedt superieure ondersteuning bij sporters
 • verbetert het uithoudingsvermogen en gaat verzuring tegen
 • verhoogt de zuurstofopname
 • volledig veilig met geen enkele toxiciteit 

HOE TE GEBRUIKEN?

Kleine hoeveelheden per dag volstaan. Het drinken van 60 tot 120 ml ASEA per dag is voldoende om een goede gezondheid te onderhouden. Als je veel stress ervaart of je lichaam wordt op de proef gesteld, kan het heilzaam zijn om meer te nemen. Sporters gebruiken soms tot wel 240 ml. Gebruik ASEA evenwel niet om te hydrateren en drink voldoende water als u ASEA gebruikt. Er is ook een spray beschikbaar voor uitwending gebruik, die efficiënt is bij o.a.spierpijnen en huidproblemen.

Asea voor sporters.

waarom sporters zich wenden tot ASEA


Wat is het ASEA voordeel?

Asea is ’s werelds eerste en enige stabiele en bioactieve oplossing die uw maximale aërobe capaciteit verhoogt en cellulaire genezing versnelt door de kracht van Redox signaalmoleculen. Redox signaalmoleculen leveren de brandstof voor atletische prestaties en sneller herstel.

  

De wetenschap: Hoe werkt Asea

U heeft ongeveer 75 triljoen cellen in uw lichaam. Wanneer u traint of aan wedstrijden deelneemt worden bijna al deze cellen aangesproken: bloedcellen, spiercellen, hersencellen, hartcellen... Elke individuele cel vereist speciale kleine moleculen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Wetenschappers noemen deze “Redox Signaalmoleculen"

Redox Signaalmoleculen zijn zo kritisch voor de celfunctie dat uw eigen cellen hun eigen voorraad aanmaken. Deze verbazingwekkende kleine moleculen worden eerst vervaardigd door je cellen en later gebruikt door diezelfde cellen om hun werk efficiënt te doen, gelijk welke taak ze moeten vervullen:  je spieren kracht te geven, meer bloed te pompen, de zuurstof-uitwisseling te vergemakkelijken, of uw weefsels te ontdoen van het spierverstijvend melkzuur.

Herstel is cruciaal.

Voor duursporten maakt het vermogen om te herstellen, tijdens de wedstrijd,  het verschil tussen de eerste en de vijftigste paats.

Voor explosieve sporten biedt het vermogen om sneller te herstellen na een training, de mogelijkheid vaker te kunnen trainen en hierdoor kracht op te bouwen.

  


Wat betekent ASEA voor u als sporter?

 • Atletisch uithoudingsvermogen: tijdens  de VO 2 max test wordt vastgesteld dat de ventilatoire drempel aanzienlijk vergroot en dit met meer dan 10% gemiddeld.
 • Sneller herstel na sportieve inspanning.
 • Aërobe prestaties: evenwichtig redoxpotentieel in het weefsel verhoogt de efficiëntie waarmee zuurstof, brandstoffen en afvalstoffen in en uit de cellen worden overgebracht, waardoor de natuurlijke aërobe processen efficiënter worden.
 • Energy Boost: door het ondersteunen van de algehele gezondheid van de cellen kan ASEA de metabolische processen, die energie produceren voor het lichaam, verbeteren.
 • Versnelt de eigen antioxidant productie en effectiviteit.
 • Betere opname: supplementen die u neemt zullen meer effectief zijn.
 • Wetenschappelijk onderbouwd: ASEA is gebaseerd op meer dan 16 jaar fundamenteel onderzoek waardoor het een veilige en natuurlijke manier is om je lichaamsfuncties zo goed mogelijk te helpen. Testen tonen aan dat er geen verboden stoffen aanwezig zijn en dat ASEA 100% veilig is.

 

Wetenschappelijke testen


ASEA, het enige echte Redox Signalering product beschikbaar, voorziet het lichaam van twee perfect uitgebalanceerde sets van reactieve moleculen. Deze reactieve moleculen zijn dezelfde als die van nature geproduceerd worden binnen elke cel in ons lichaam. 

Asea is een uniek, gepatenteerd product, dat uw lichaam de natuurlijke moleculen geeft die het helpt om te vechten tegen cellulaire ontsteking, het verhogen van het uithoudingsvermogen en het bespoedigen van het herstel.

Om het effect van ASEA op atleten te onderzoeken, heeft een onafhankelijk laboratorium (North Carolina Research Campus – Dr Nieman) de prestaties getest van een groep gezonde sporters in een duurtest (VO 2max) om de zuurstofopname, CO 2 opbouw en de hartslag te meten tijdens deze bijzonder zware gestandaardiseerde test.

De resultaten waren buitengewoon . Na slechts twee weken van ASEA ™ inname, ervaarden de atleten een grote toename van hun ventilatoire drempel (het punt in je training wanneer je lichaam andere energiebronnen zoekt, omdat het niet genoeg zuurstof naar je spieren kan brengen om energie te leveren), waardoor ze  hun prestaties met gemiddeld meer dan 12% verhoogden. 

Niet alleen hun uithoudingsvermogen verhoogde, maar de meeste atleten ervaarden een meetbare vermindering van de gemiddelde hartslag en allen meldden dat ze zich minder vermoeid voelden en minder spierpijn hadden na de zware trainingen. 

ASEA ™ werkt momenteel met duizenden atleten; waaronder professionals, semi-professionals en amateurs. Elke dag zijn er meer en meer verhalen van wedstrijden die worden gewonnen alsook persoonlijke records en levenslange doelstellingen die worden bereikt

Veelgestelde vragen

Wat is ASEA? 

ASEA is een niet-giftig, perfect gebalanceerd mengsel van Redox Signaalmoleculen, vergelijkbaar met de moleculen die continu worden geproduceerd door de mitochondriën in alle cellen in je lichaam.

ASEA versterkt en activeert de natuurlijke antioxidanten die nodig zijn voor de bescherming en ontgifting van de cellen. Tegelijkertijd is het een aanvulling voor Redox Signaalmoleculen die nodig zijn voor reparatie of vervanging van beschadigde cellen, alsook het behoud en herstel van gezond weefsel.

ASEA versterkt de immuunfunctie.

ASEA is vergelijkbaar met zoutoplossingen die worden gebruikt voor medische doeleinden. Deze zoutoplossing is noodzakelijk voor de productie en de stabilisatie van de Redox Signaalmoleculen in ASEA

ASEA wordt geproduceerd uit ultrapuur gedestilleerd water en uit zout (NaCl) van farmaceutische kwaliteit, dat een complex elektrochemisch proces in meerdere stappen ondergaat en drie dagen duurt. Bij de productie zijn complexe processen betrokken met strenge beheerste kwaliteitscontrole en productieparameters.

ASEA heeft een neutrale pH (7,35).

• Is ASEA veilig? 

Uitgebreid onderzoek, dat miljoenen dollars heeft gekost, heeft aangetoond dat het mengsel van moleculen met redoxsignalen in ASEA veilig is. In feite is er bijna niets anders zo veilig voor het lichaam als ASEA. Het is veiliger dan kraanwater, bronwater of alkalisch water. ASEA is bewezen 100% niet-toxische te zijn. 

• Hoe wordt ASEA geabsorbeerd?

ASEA wordt snel opgenomen door de slijmvliezen van mond, slokdarm en maagwand. De Redox Signaalmoleculen in ASEA zijn in staat om de agressieve en zure omgeving van de maag gedurende een aantal minuten te overleven. Sporen van Redox Signalering moleculen worden al in het bloed aangetroffen na 30 min en zelfs na 24u na inname.

• De beste manier om ASEA drinken?

Jarenlange gebruiksgeschiedenis heeft aangetoond dat het drinken van 60 tot 120 ml ASEA per dag voldoende is voor het onderhouden van een goede gezondheid. Maar als het lichaam gestrest is of op de proef wordt gesteld, dan kan het heilzaam zijn om meer te nemen.

Sporters die hoge eisen stellen aan hun lichaam mogen tot 240ml gebruiken voor intensieve trainingen of wedstrijden. Het drinken van grotere hoeveelheden ASEA is veilig. Eventuele overmatige hoeveelheden worden in het lichaam tot zout water afgebroken. ASEA is echter niet ontworpen om te hydrateren, dus drink veel water tijdens het gebruik van ASEA(opgelet: 10 min vóór en 10 min ná het drinken van Asea niets drinken of eten – zelfs geen water - om de opname te optimaliseren) 

• Bevat ASEA voor de sport verboden stoffen?

 Onafhankelijke tests hebben aangetoond dat er geen verboden stoffen in ASEA aanwezig zijn.  Screening op anabole steroïden, diuretica, opiaten, corticosteroïden, bètablokkers en stimulerende middelen vertoonden allemaal negatief resultaat.

• Is er zout in ASEA?

ASEA wordt geproduceerd uit zout (NaCl) van farmaceutische kwaliteit en ultrapuur gedestilleerd water, vergelijkbaar met zoutoplossingen die worden gebruikt voor medische doeleinden. Deze zoutoplossing is noodzakelijk voor de productie en de stabilisatie van de Redox Signaalmoleculen in ASEA. ASEA is niet bedoeld voor hydratatie noch om mineralen aan te vullen. 

Een portie ASEA van 120 ml bevat ongeveer 123 mg natrium. Indien u gevoelig bent voor zout, kunt u het zoutgehalte in uw voeding naar wens aanpassen wanneer u ASEA gebruikt. Overleg eventueel met uw arts of uw voedingsdeskundige.

 

 

 • Asea Renu 28
  Asea Renu 28

  Asea Renu 2880 mlRenu 28 stimuleert de kracht en veerkracht van uw huidcel reproductie in samenwerking met de natuurlijke inspanningen van uw lichaam om uw huid gezond te houden.

  De krachtige wetenschap achter RENU 28 levert een…

  € 65,00
 • Asea
  Asea

  Asea Advancing Life Voedingssupplementen

  Het eerste en enige REDOX SIGNALING MOLECULES SUPPLEMENT TER WERELD

  4 flessen / normale maand dosis

  nut: 1936

  Wat is ASEA ?

  ASEA maakt gebruik van een gepatenteerde proces dat door…

  € 174,00
© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel