Zo kom je vlot tot bij ons

5WM3+7W Olen =  google maps + code

Via Google maps

Per trein:

Het station van Olen bevind zich op +- 750 m van bij ons. Als je op het perron staat, kijk dan naar welke kant je op moet. Aan de ene kant is er café Crossroad en aan de andere kant van de slagbomen is er café de bareel. Ga in de richting aan de kant van café de bareel, en volg +- 700 m. aan de linker kant van de straat zie je dan bakkerij Verheyen op een hoek. Hier tegenover is de Meirenstraat. Ga de Meirenstraat in en op 50 m aan je linkerzijde zie je een aardeweg met aanduiding Meirenstraat 13-19. Ga hier in en volg +-50 m tot het einde. Je komt aan de bocht van de Meikeverstraat uit.

In de bocht aan de overzijde van de straat is de Levensboom – Olen.

Vanuit richting Antwerpen:

Via de E 313 richting Hasselt – Luik.

Neem afrit 22,  sla links af en rij op het kruispunt  verder rechtdoor, voorbij meubelwinkel primalux, volg tot de ring van Herentals, sla rechts af op de ring, volgend kruispunt is een rotonde met aan je linker zijde een Mc Donalds, hier rij je rechtdoor en blijf je de ring volgen. Bij het volgende kruispunt zijn lichten, hier sla je rechts af de St-Job straat in. Blijven volgen, een eind verder zijn lichten voor onder de spoorweg te rijden. Blijven volgen, voorbij het fabriek van umicore, tot je aan een T kruispunt komt.

Sla hier linksaf, op +- 100 m is er aan de rechterkant de kerk van St-Jozef-Olen. Hier sla je rechts af en op 100 m  aan je rechterkant is de Meikeverstraat.

Op +- 200 m  aan de linkerzijde in de bocht is de Levensboom – Olen.

Vanuit richting Hasselt:

Via de E 313 richting Antwerpen.

Neem afrit 23, volg richting Geel, aan de eerste lichten op +-300 m, sla je links af richting Herentals. Blijven volgen, je passeert aan je linkerzijde het shopping park van Olen, rechtdoor blijven volgen en bij de volgende lichten rechtsaf slaan. Dit is de Oevelseweg, op 300 m  passer je links de spar winkel, blijf verder volgen tot je recht op de kerk uit komt, hier sla je rechtsaf en blijf je volgen. Na +-500 m steek je de spoorweg over, blijven volgen en na +- 500 m kom je aan de rechterkant aan de kerk van St-Jozef-Olen. Hier sla je rechts af en op 100 m  aan je rechterkant is de Meikeverstraat.

Op +- 200 m  aan de linkerzijde in de bocht is de Levensboom – Olen.

Vanuit richting Eindhoven:

Via de E 34 richting Antwerpen.

Neem afrit 24, en volg de N 19 voor +- 2 km tot je aan lichten komt waar je rechtsaf kan richting Lichtaart en volg tot in Lichtaart centrum. Hier kan je linksaf slaan richting Herentals. Na +- 1.5 km kan je links afslaan richting Bobbejaanland en Olen. Je passeert Bobbejaanland, na +- 1 km rij je over de brug van de vaart, en beneden aan de brug zie je links de kerk staan. Voor de kerk sla in en na 100 m aan de rechterkant is de Meikeverstraat.

Op +- 200 m  aan de linkerzijde in de bocht is de Levensboom – Olen.

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel