Namasté

 

Namasté betekend: het goddelijke licht in mij, groet het goddelijke licht in jou.

 

Wat er eigenlijk op neer komt, dat ieder van ons, als we elkaar begroeten met namasté,  we elkaar begroeten op het hoogste level, het zielen level.

Hierdoor worden we elk bij elke begroeting, aangeraakt op ons hoogste level, en hierdoor zal het energieniveau en het zielenniveau, telkens weer geactiveerd worden, waardoor we beetje bij beetje op een hoger level komen, gewoon door telkens dit level te activeren.

Daarom is het ook belangrijk, dat we elkaar op dit level begroeten als we elkaar ontmoeten, maar ook als we afscheid nemen van elkaar.

Door bij elke begroeting het hoogste level te activeren, kunnen we gaande weg op ons eigen tempo, naar een hogere trilling of level gaan. Maar niet alleen dat, ook de andere die je begroet, of die jou begroet, zal hierdoor naar een voor hem / haar hoger level gaan. Dit creëert een algemeen hoger bewust zijn bij allen die hier bewust mee omgaan.

Door het bereiken van een hoger level, zal het gemakkelijker worden om onze eigen wonden en  pijnen aan te raken en te helen. Want dat is onze taak bij ieder van ons, om onze wonden te helen, en onszelf te vergeven voor al de lessen waarvoor we gekozen hebben om te leren, en te leren aanvaarden en vergeven naar onszelf toe in de eerste plaats.    

Dat is en blijft het moeilijkste, maar ook het belangrijkste.                                                           

Als we onszelf leren vergeven voor de pijn die we ervaren, zal deze pijn geen pijn meer zijn, maar kunnen we deze transformeren naar kracht.

Dit is waar het om draait.                                                                                                      

Kracht die in onszelf aanwezig is, en die we mogen, kunnen en hopelijk zullen gebruiken om anderen te helpen en te helen. Je kan anderen alleen maar echt helpen met lessen die je zelf doorleeft hebt, daarom is de school van het leven van onnoemelijk belang. Een les die je geleerd hebt, en je eigen gemaakt hebt, is een stuk wijsheid die bij je is wakker gemaakt vanuit je onderbewustzijn. Bij elk stukje dat we kunnen activeren vanuit ons onderbewustzijn, groeien we in ons bewustzijn, en in onze groei als spiritueel wezen.                                                                       

Door onze pijnen en angsten te durven aanraken, worden we meer en meer bewust van onze verbondenheid met de hogere bron vanwaar we komen en waarnaar we zullen terugkeren.                                                                            

Angsten en pijnen, zijn kristallen op ons levenspad waar we over kunnen en zullen struikelen, maar eens we het inzicht hebben ontvangen, en het kunnen zien en eigen maken, worden deze kristallen lichtbakens op ons pad.                                                    

Daarom groet ik jullie allen vanuit mijn hart en ziel,

Namasté

 

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel