Energetische facelift class

 

 

 

 

1 daagse Energetische facelift Class

Een echt pareltje, zeker een bijdrage voor jou lichaam.

 

Wanneer : 

Zondag 28 juli             van 9.30 u tot 16.30 u

of

Dinsdag 28 augustus  van 9.30 u tot 16.30 u

of

Zondag 22 september  van 9.30 u tot 16.30 u

 

Bijdrage: 480 euro

Dit is een vastgestelde prijs door Access consciousness.

Bij herhaling van deze class is de bijdrage 240 euro

Kinderen van 15 jaar en jonger, mogen gratis deelnemen aan deze class, samen met een betalende volwassene.

 16 / 17 jarige betalen  50 %, ze ontvangen wel een handleiding.

 

 

Dit mooi proces is een pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness® waarmee vastgezette energieën en overtuigingen welke te maken hebben met veroudering verdwijnen.
Wanneer iemand veel heeft mee gemaakt, veel zorgen en stress heeft is dat als eerste te zien in het gezicht. De ogen stralen niet meer en de huid is grauw en getekend.
Door stress, ouderdom en/of oordelen die wij over ons zelf hebben aangenomen als waarheid vermindert het elastisch vermogen van onze huid.
Onze cellen houden alle inprentingen en ervaringen vast.
De energetische facelift zorgt voor ontlading, verwijdert de inprenting en geeft de huid een verjongende frisse uitstraling die niet alleen goed te voelen maar ook te zien is.
Alhoewel de facelift op gezicht, hals en decolleté toegepast wordt, wordt tegelijkertijd het gehele lichaam meegenomen in de energie door 29 krachtige Access lichaamsprocessen te activeren en er dus een ware body-lift van maken.
Het verbazingwekkende proces keert dus niet alleen de tekenen van veroudering in het gezicht maar heeft ook tegelijkertijd hetzelfde effect op het gehele lichaam.
Het gezicht gaat meer stralen, het ziet er zachter en frisser uit en het geeft het gehele lichaam een diepe ontspanning.
Littekens vervagen en het zorgt voor een sneller herstel na chirurgische ingrepen w.o. ook de cosmetische chirurgie.

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel