Navigatie

Reacties na het volgen van een Access bars Class

 

Wat een openbaring deze cursus. Super goed gegeven door Luc en Christine. Ze geven de cursus met passie, recht vanuit hun hart. Ze hebben tijd voor u, ook na het volgen van de cursus en gedurende lange tijd.

 

Christine en Luc van de levensboom Olen zijn top lesgevers. Ze leggen alles goed en verstaanbaar uit. Als je vragen hebt nemen ze hier de tijd voor om ze te beantwoorden ( ook na het volgen van de cursus Access Bars hebbe ze nog tijd voor jou om eventuele vragen te beantwoorden). Je merkt dat ze dit doen vanuit hun hart.

Dank u voor al dit mooies en deze prachtige Access Bars dag.

 

Beste Christine en Luc,

Ik wou jullie in de eerste plaats bedanken voor de hartelijke ontvangst en de zeer informatieve dag. Het was zeer fijn om de wisselwerking russen jullie beiden te zien. En voor mij zijn jullie een aanrader.

 

 Hallo Luc en Christine,

Ik ben heel blij dat ik gekozen heb om bij jullie de tweede bars class te komen volgen. Ik heb ontzettend veel bijgeleerd, waarvoor mijn dank.

 

 

Luc en christine

ondanks het hééééle warme weer heb ik zaterdag een super opleiding Bars van jullie gekregen.de rust en de kalmte, de ruimte om vragen te stellen, kennis maken met andere mensen. Het was een intense ervaring met een vleugje rust en humor. jullie doen dat met hart en ziel dat merk je , doe zo zeker verder

 

Hallo Luc en Christine,

Het was een super leuke dag.

De moeite waard.

Deze energie overstijgt alles.

xx

 

Deze cursus volgen was een schot in de roos.

Wat ik heb ervaren, was goddelijk.

Bedankt voor de intense begeleiding en de passie waar jullie de cursus mee geven is wauw.

 

Het was SUPER! Een echte aanrader dus met zijn allen inschrijven!

 

 

Christine en Luc waren zo enthousiast over hun nieuwe cursus, dat moest ik gewoon gaan zien. Ik heb gezien en gevoeld à ai, wat een energie en je voelt ook gewoon de correcties,de energie,... Echt de moeite! En weet je wat extra voordeel is, iedereen kan het leren. Zelfs als je er niks van kent. Fantastisch gewoon! Xxx

 

Dank je , Luc en Christine. Het was een heel inspirerende dag. Ik ben heel dankbaar dat ik die cursus heb gevolgd. Was ook een leuke sfeer.

Katleen

 

Super! Het was top!

Linda

 

Jullie doen dat met zoveem liefde, dat het inderdaad een magische bars Class is.

Bedankt voor deze magische dag.

En ook jullie hulp en begeleiding na het volgen van de bars Class is fantastisch.

x

 

© 2015 - 2019 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel