Reacties na het volgen van een Access bars Class

 

 

 

 

Luc en Christine 2 toplesgevers. Ik heb bij de Levensboom al verschillende cursussen gedaan en het smaakt steeds naar meer. Ik voel me daar super thuis. :)

Liefs C.

 

 

Dankje Luc,

Hele mooie! Zo was er gisteren nog een die je zei die bij me binnenkwam. Ging over wat je allemaal doet voor de buitenwereld ten koste van jezelf. 

Je kan daar verschillende clearings op maken,

maar hoe je die gisteren zei, de woorden, de toon, dat was krachtig.

Dankjewel Luc. Ik heb niet alleen een bodyproces geleerd gisterenavond. Ik heb me welkom gevoeld. Ik mocht in alle veiligheid een beetje verder in mijn lichaam gaan op ontdekking. Ik ging buiten met meer zelfvertouwen en voel me nog meer gemotiveerd om dat wat ik al doe met nog meer vertrouwen en kennis in de wereld te zetten. 

Jouw rust biedt kracht. 

En ik geniet daarvan! 

 

 

Hoi Christine en Luc,

Eventjes toch een dikke dank u wel voor de afgelopen periode! Zowel voor de oorkaars als de voetreflexologie en de acces Barr ! Zo geweldig om bij jullie te kunnen groeien en te ontdekken. Ik vind het zelfs een beetje jammer dan mijn wekelijkse trip naar jullie erop zit. Maar ik ga nu eventjes aan de slag met alles wat ik van jullie geleerd heb. Bedankt hiervoor jullie zijn beide zo een warme mensen eerlijk, oprecht ma zo warm.

Bedankt Christine voor de knuffel zondag die is tot diep in mijn hart gegaan en wanneer ik dit typ krijg ik tranen in mijn ogen. (Van geluk welliswaar) .

Dikke dank je wel en Tot binnenkort want ik voel dat mijn weg bij jullie nog niet is uitgewandeld.

 

Groetjes Y.

 

 

 

Ik vond het zeer aangenaam, rustig en goed uitgelegd.

Dit was echt privéles.

Doe zo verder!

 

Hartelijk dank voor de wonderbaarlijke opleiding van gisteren.

 

Hallo Luc en Christine,

Ik vond het een zeer leerrijke dag zoals elke cursus die ik bij jullie heb mogen ervaren 😉. Jullie geven de cursussen met zoveel liefde dat je u direct op u gemak voelt en dat je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken. Je maakt ook geen fouten, we leren enkel. Je voelt vanalles tijdens het geven en het ontvangen van de access bars maar je kan het gevoel niet beschrijven naar iemand die het nog nooit heeft mogen ervaren. Ik ben zeer blij dat ik dankzij jullie goede begeleiding al een paar mensen deze ervaring heb mogen meegeven. Hun leven heeft op korte tijd ook al een kleine wending gemaakt🥰 bedankt voor de fijne tool in mijn leven . 

Vele groetjes Sofie

 

Na het volgen van de  aura en chakra cursus bij Luc, heb ik de Access bars Class gevolgd. Het was zo een fijne dag. Ik geniet nog na van deze dag. Zoveel verandering is er in mijn leven gekomen. De tools zijn een alledaags gebruiks dingetje geworden. Alles gaat gemakkelijker. Ik slaap veel beter, mijn denken (ik was een denker) is fel minder, veel minder zorgen maken om iets, en heel gek is dat er beelden die steeds maar terug kwamen uit mij jeugd en mijn latere leven gewoon weg zijn. Geen trauma meer rond mijn jeugd. Luc en Christine geven deze class met zoveel passie. Zeker een aanrader !!!!!!!  tot op de vernieuwde Energetische facelift Class.

Heel veel liefs van N' ske

 

 

Top Class, top gegeven. Een aanrader om deze class bij Luc en Christine te volgen. Tot de volgende class de Energetische facelift class :)  Groeten L.

 

Met passie gegeven door twee heel leuke mensen. Dank u Christine en Luc voor deze fantastische dag. 

 

Van harte bedankt, al veel jaren volg ik cursussen en nu in 1 dag valt alles gewoon samen.

Merci L.

 

Goede morgen Christine en Luc,

Toch even nog een klein berichtje van mij om jullie van ganser harte te bedanken voor de bijzondere dag gisteren!

Het was een intense dag die nog lang zal nazinderen…en nu begint het pas echt he…nu kunnen we aan de slag met oefenen.

Ik ga straks mijn handboek al eens vastnemen om te punten nog eens te bekijken, in de hoop er vlug wegwijs in te geraken…

Jullie zijn heel warme ,fijne mensen ,waar ik een heel goed gevoel bij heb!!!

Ik ben alvast dankbaar voor jullie te mogen ontmoeten hebben ,van jullie te leren ,van een Access bar te geven en te ontvangen!

Zonnige lentegroet en oprechte dank,

 

 

De Access Bar Class zindert nog na. Het was dan ook een aangename eerste kennismaking met Christine en Luc tijdens een dag die werkelijk omvloog. De uitleg was erg duidelijk en de gevoerde gesprekken verhelderend. De honger naar nog meer cursussen en workshops is er alleen maar groter door geworden.
Met oprechte dank en die pluim mogen jullie op je hoed steken of bij aan de dromenvangers hangen.
Wordt zeker vervolgd...

 

Ik heb bars en voetreflexologie gevolgd maar ik ga nog wat cursussen meedoen want er is een nieuwe wereld opengegaan voor mij. Het onthaal en de aanpak zijn ongelooflijk warm en inspirerend! Zoveel mooie inzichten die ik gekregen heb en dit aangeboden in een spontane en familiale sfeer. Werkelijk een veilige haven waar je je kan ontplooien. Hartelijk dank Christine en Luc 

 

Heel erg bedankt voor de fijne opleiding Acces Bars Class. Het was een hele leuke en leerrijke dag! In mijn zoektocht naar een opleiding Bars kwam ik toevallig bij De levensboom terecht dus het was mijn eerste kennismaking met De levensboom. Ik ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik voelde me er direct op mijn gemak in de gemoedelijke omgeving met een fijne en aangename lesgever (Luc). Ik had ook nog eens het geluk dat mijn medecursiste van die dag een hele aardige Limburgse dame was. Kortom het was een super dag!

 

Boeiende opleiding, interessante materie gegeven door 2 bezielde mensen.
Hele aangename sfeer. Ik voelde onmiddellijk dat ik mij op de juiste plaats bevond.  Er komt zeker een vervolg.
Bedankt 🌹

 

Ja watte, mijn leven is na de acces bars in een stroomversnelling terecht gekomen.. ik kwam enthousiast binnen en ging leeg naar buiten.. al de negativiteit kwam uit men lichaam en kon even geen mensen meer verdragen! Daarom een welgemeende merci, het werkt en dagelijks zeg ik mijn zinnen uit het diepst van men hart. 2 toppers van mensen, die weten waar ze mee bezig zijn. Dankjewel, Luc en Christine.. jullie zijn puur. Grtjs S 

 

Het was voor mij een hele fijne en unieke ervaring om de dagopleiding Access Bars bij jullie te volgen. Mijn vriendin Regi, haar zoontje en ik werden hartelijk ontvangen en alles werd op een rustige manier en duidelijk uitgelegd. De sfeer was heel ontspannen en het zelf toepassen in de praktijk van de Access Bars op de medeleerlingen was een goede manier om de punten het beste onder de knie te krijgen. Het ontvangen van de Access Bars was zaaalig en voelde aan alsof ik een ontspannende massage gekregen had. Ik zal altijd blijven onthouden: "In het slechtste geval heb je het gevoel gekregen dat je een goede massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven erdoor". :-) Voor herhaling vatbaar en nu gaan we verder oefenen met de medeleerlingen. Ik kreeg al een leuk mailtje van Annick, die graag wil afspreken om het geleerde in de praktijk om te zetten en te oefenen. Ik heb mijn coachingkamer al omgetoverd en mijn Reiki-tafel opgezet om Access Bars te kunnen geven aan mijn proefkonijnen en later aan mijn toekomstige klanten :-) . Voorlopig moeten familie en vrienden eraan geloven hihi. Jullie hebben echt jullie passie, humor en positieve levenswijze overgedragen, zodat ik niet kan wachten om mijn eerste proefkonijn te ontvangen :-). Een heel leuk, relaxed en "zen" koppel zijn jullie. Ik begin alvast te sparen om de Access Foundation Class ergens in de liefst nabije toekomst te komen volgen. Hartelijk dank nog voor deze leuke dagopleiding!!! Een aanrader!!! 

 

 

Hallo Christine en Luc,

Heel erg bedankt alle twee voor de heel leuke, boeiende en leerrijke dag vandaag.

Het heeft me veel energie gegeven en good vibes

 

Allereerst nog eens heel erg bedankt voor de fijne dag gisteren. Vanochtend werd ik wakker met meer ruimte in mijn hoofd. Ik kan het moeilijk omschrijven, maar het lijkt wel alsof ik anders functioneer, meer vanuit mezelf, dichter bij mezelf. Het voelt in ieder geval goed.

 

Beste Christine & Luc,

bedankt voor deze fantastische cursus. Ik wist niet goed wat ik mocht verwachtten maar wat jullie los kregen was fenomenaal.

Ik voel me nog steeds elke dag veranderen nu een week later...

Dit is een aanrader en eyeopener.

Marlon

 

Zo dankbaar dat ik samen met onze dochter hierbij mocht zijn. Dankjewel voor deze prachtige dag vol tips, tools en uitleg. 🙏😍🍀

 Warm ontvangen door Luc en Christine, nog even tot rust komen van deze magische dag😇🍀

 

 Een dag met een strikje erom! Dankjewel voor deze magische dag, Christine en Luc!

 

 Beste Luc en Christine,

Bij de eerste blik zat het voor mij al direct goed, de ontvangst was welgemeend en liefdevol op zaterdag ochtend 4 mei 2019 voor het volgen van de Acces Bars Class. Zoals ik jullie melde was er héél veel positieve energie aanwezig wat dan ook bevorderlijk werkte, geruststellend ook . Ik heb er heerlijk van genoten en niet alleen bij het ontvangen van de Bars maar tevens ook bij het geven ervan. Blij dat ik jullie heb mogen leren kennen en wij zien elkaar weer, zeker weten.

ALLES IN HET LEVEN KOMT ME TOE
met gemak, vreugde en glorie!

 

 Het is steeds thuiskomen bij Luc en Christine.
Topmensen en ze gunnen oprecht je geluk.
Je mag hun altijd vragen stellen, zelfs na je een les hebt gevolgd.
En fun verzekerd als je lessen volgt.
En ze hebben mijn leven een hele andere wending gegeven. Dankjeell allebei ???

 

Access bars heeft mijn leven veranderd. xx

 

Wat een openbaring deze cursus. Super goed gegeven door Luc en Christine. Ze geven de cursus met passie, recht vanuit hun hart. Ze hebben tijd voor u, ook na het volgen van de cursus en gedurende lange tijd.

 

Christine en Luc van de levensboom Olen zijn top lesgevers. Ze leggen alles goed en verstaanbaar uit. Als je vragen hebt nemen ze hier de tijd voor om ze te beantwoorden ( ook na het volgen van de cursus Access Bars hebbe ze nog tijd voor jou om eventuele vragen te beantwoorden). Je merkt dat ze dit doen vanuit hun hart.

Dank u voor al dit mooies en deze prachtige Access Bars dag.

 

Beste Christine en Luc,

Ik wou jullie in de eerste plaats bedanken voor de hartelijke ontvangst en de zeer informatieve dag. Het was zeer fijn om de wisselwerking russen jullie beiden te zien. En voor mij zijn jullie een aanrader.

 

 Hallo Luc en Christine,

Ik ben heel blij dat ik gekozen heb om bij jullie de tweede bars class te komen volgen. Ik heb ontzettend veel bijgeleerd, waarvoor mijn dank.

 

 

Luc en christine

ondanks het hééééle warme weer heb ik zaterdag een super opleiding Bars van jullie gekregen.de rust en de kalmte, de ruimte om vragen te stellen, kennis maken met andere mensen. Het was een intense ervaring met een vleugje rust en humor. jullie doen dat met hart en ziel dat merk je , doe zo zeker verder

 

Hallo Luc en Christine,

Het was een super leuke dag.

De moeite waard.

Deze energie overstijgt alles.

xx

 

Deze cursus volgen was een schot in de roos.

Wat ik heb ervaren, was goddelijk.

Bedankt voor de intense begeleiding en de passie waar jullie de cursus mee geven is wauw.

 

Het was SUPER! Een echte aanrader dus met zijn allen inschrijven!

 

 

Christine en Luc waren zo enthousiast over hun nieuwe cursus, dat moest ik gewoon gaan zien. Ik heb gezien en gevoeld à ai, wat een energie en je voelt ook gewoon de correcties,de energie,... Echt de moeite! En weet je wat extra voordeel is, iedereen kan het leren. Zelfs als je er niks van kent. Fantastisch gewoon! Xxx

 

Dank je , Luc en Christine. Het was een heel inspirerende dag. Ik ben heel dankbaar dat ik die cursus heb gevolgd. Was ook een leuke sfeer.

Katleen

 

Super! Het was top!

Linda

 

 Jullie doen dat met zoveel liefde, dat het inderdaad een magische bars Class is.

Bedankt voor deze magische dag.

En ook jullie hulp en begeleiding na het volgen van de bars Class is fantastisch.

x

            

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel