Soul Body Fusion® d sessie Vlaanderen

Christine Trommelmans en Luc Dechamps zijn gecertificeerde Soul Body Fusion® practitioners.

 

Soul Body Fusion® betekend: Versmelting van ziel en lichaam.

 

Heb je soms het gevoel dat je lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd?

Dat je niet helemaal geaard bent of er niet bij hoort?

Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken?  

Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.’ 
Uit: Jonette Crowley, Soul Body Fusion; het ontbrekende stuk voor healing en meer. 

Tijdens Soul Body Fusion® sessie, versmelten je lichaam en ziel opnieuw met elkaar waardoor je terug meer jezelf wordt en vanuit je volledige zijn kunt gaan leven.

 Je word ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. 

Gedurende ons leven kan de ziel zich terugtrekken uit het lichaam bij trauma’s of onveilige situaties. Dit kan door allerlei mogelijke omstandigheden gebeuren en het gebeurt bij iedereen in meer of mindere mate.

Soul Body Fusion® helpt dit proces om te keren en naar haar natuurlijke staat terug te brengen.

Hoe is Soul Body Fusion® ontstaan?

Soul Body Fusion® is ontstaan met de hulp van spiritueel teacher en channel Jonette Crowley en haar gidsen. Het is gebaseerd op drie principes:

  • Het is natuurlijk: ​​ Je ziel wil hier op aarde zijn in jouw fysieke lichaam. In feite kost het meer energie om afgescheiden te blijven. Dat is ook vaak waarom er ziekte ontstaat; door de afgescheidenheid van ons zelf. Bijna iedereen ervaart tijdens het Fusion-proces lichamelijke reacties, alsof de dam van afgescheidenheid wordt doorbroken en de energie van je ziel weer vrijuit naar binnen kan stromen.
  • De kracht van intentie: Intentie is een ongelofelijk krachtig instrument dat wij als mensen bezitten. Het is een bewuste keus. Het geeft richting en focus aan je bewustzijn, aan je energiestroom. Je verbeeldingskracht is je grootste bondgenoot bij intentie. Door het gezamenlijk zetten van de intentie van het versmelten en harmoniseren van lichaam en ziel wordt de verbinding opnieuw gecreëerd. Intentie lokaliseert de trillingsfrequentie van je lichaam en die van je ziel. Intentie leidt ook de complexe biologische veranderingen die optreden op celniveau. Zonder focus resoneer je passief mee op het massabewustzijn om je heen.
  • Het principe van resonantie: Alles heeft een unieke trillingsfrequentie. Dingen die met elkaar resoneren hebben een vergelijkbare trillingsfrequentie. Je lichaam trilt, door de dichtere materie, op een lagere trillingsfrequentie dan je ziel, die op een hoge trilling vibreert. Bij Soul Body Fusion® worden beide trillingsfrequenties op elkaar afgestemd en met elkaar in harmonie gebracht. Er ontstaat dan een nieuwe, gecombineerde harmonie, waarbij de lagere trillingssnelheid van het lichaam wordt opgetild naar de hogere trillingssnelheid van de ziel. Bewustzijn beweegt zich altijd naar een hoger niveau. Ook resoneer je tijdens een Fusion met het veld van alle mensen die al op een hogere trillingsfrequentie functioneren. Dat biedt extra ondersteuning bij je eigen versmeltingsproces.

Bron: Jonette Crowley (2012). Soul Body Fusion. Het ontbrekende stuk voor healing en meer.

 

Wat kan ik tijdens een Fusion ervaren?

Je kunt allerhande sensaties ervaren tijdens een Soul Body Fusion® sessie . Een Soul Body Fusion® sessie wordt ook wel Champagne Healing genoemd vanwege het ‘bubbelende effect’ dat vaak ervaren wordt in de cellen.

Sensaties die ervaren worden zijn onder andere:

  • Energie, golven, elektrische stroompjes
  • Tintelen, borrelen, bruisen
  • Hitte, warmte
  • Gevoel van vrede, gelukzaligheid
  • ..........

© 2015 - 2024 De Levensboom - Olen / Access Bars - Healing - Cursussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel